Domů Zboží Od almabe

Dar elfů - achát mechový XXL

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce120 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 8274500
Zobrazení: 213x
Vloženo: 17.2.2017
Počet srdcí: 35x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.

Cínovaný šperk je vytvořen z velkého achátu mechového - měří 4,5*2,5*1,5 cm !!!  Kámen má zadní stranu plochou, takže šperk dobře "sedí" na krku.

Šperk dotvářejí tři bílé říční perly.

Celkově šperk měří  7,5 cm na výšku a 4,5 cm na šířku.

Šperk je patinován, leštěn a ošetřen antioxidantem. Zavěšen je na kvalitní černé kulaté kůži,  délky 43 cm +  prodlužovací řetízek.

Mechový achát - V průběhu dějin a ve všech kulturách  byl mechový achát  považován  za zázračně uzdravující kámen, protože  dával sílu komunikovat s lidským organismem. Mechový achát byl používán též jako talisman bojovníků, aby podporoval jejich sílu a vítězství.

Metafyzicky má achát nižší intenzitu a vibruje na nižší frekvenci než jiné kameny, ale je vysoce ceněný pro svůj stabilizační a celkově posilující účinek.  Je vynikající pro vyrovnání emocionální, fyzické a duševní energie a pro harmonizaci “jin” a “jang”, stejně tak pro pozitivní a negativní síly vesmíru.

Mechový achát je kamenem bohatství a hojnosti, přitahuje hojnost ve všech formách.

Mechový achát je velmi prospěšný pro posílení organismu při stresu. Jeho ustálená energie pomáhá těm, kteří nemají pocit stability. Je vynikajícím kamenem pro zotavující se po nemoci, nebo vymanění se ze závislostí.  Zvyšuje mentální soustředění, vytrvalost a odolnost, což je užitečné jako pomoc při tělesném cvičení, různých léčebných programech nebo posilování.

Je vhodný k čištění vlastních energetických systémů a stejně tak přispívá ke zlepšení prostředí.  Pomáhá snižovat vnímavost vůči změnám počasí, přináší nová přátelství, a pokud se nosí v podobě šperku nebo je umístěn v oblasti srdce, zejména v noci, bude přitahovat novou lásku nebo obnoví lásku dřívější.

 

Menu
--