Domů Zboží Od BOGY šmudltašky

recy riflový koš na cokoliv, větší džínová taška 2

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce138 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od BOGY šmudltašky

Katalogové č.: 8775913
Zobrazení: 417x
Vloženo: 25.8.2017
Počet srdcí: 14x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Do konce roku sníženy ceny kraťasů o 15% ! NOVĚ přidána možnost výběru ZÁSILKOVNY a BALÍKOVNY, kterou momentálně upřednostňujeme. Na zakázku bohužel nevyrábím,OSOBNÍ ODBĚR NENÍ MOŽNÝ.Petra Bogy .-)
image
image
image
image
imageimage
image
image
image
image
kód: TEXK002MIBA-2 - originál, pouze 1ks

Původně to měl být pouze textilní koš, ale po dokončení jsem usoudila, že to klidně může být nákupní taška :-) Má obdélníkové dno, zdobená je funkčními kapsami a poutky. Roztřepená místa jsou podšitá další látkou a prošitá tak, aby se při následném používání dále nepárala.

Má 2 ucha, která lze, krom poponášení, využít i na zavěšení na tyč a vytvořit si tak organizér - pokud budete chtít sadu, mohu k němu na přání vyrobit nějakého podobného kamaráda. Koš, chcete-li pytel, můžete využít na uschování a třídění klubíček nebo jiných potřebností v domácnosti. V dětském pokoji najde využití třeba jako pytel na hračky, fantazii se opravdu meze nekladou.

Díky dobrému rozmístění uch lze navléci na ruku a vytvořit z něj pomůcku na příze pro tzv. náročné pletařky a háčkařky, které musí vyrábět i ve stoje nebo při chůzi :-) První kousek v menším provedení byl vyroben právě na popud kamarádky, které něco podobného viděla na internetu a nutně jej také potřebovala, aby mohla v čekárně u doktora vytvářet hodnoty (ještě než přijde na řadu).

Koš je vyroben z různě velkých dílů denimu. Jedná se o zbytky z výroby a odstřižky např. zkracovaných /nových/ kalhot. Materiál je propraný a vysrážený s vyšisovanými efekty. Po sešití recyklovaných dílů je pak ještě jednou proprán, aby se vytvořil pěkný celkový dojem. Na omak je měkký a příjemný, menší výztuž je použita pouze v oblasti dna.

Všechny nabízené kabelky, vaky, koše jsou originály, opatřeno textilní nášivkou, popřípadě knoflíky, nýtky s logem naší značky BOGY (R). Foceno na postavě 183cm.

rozměry: š.40cm, v. 44cm + dno 18/22cm, vnitřní kapsa 28/29cm

materiál: recy denim + podšívka 100%BA

praní: možno v pračce na 40°C rubem - v oblastech, kde se nachází koženka se nesmí taška žehlit, seškvařila by se
Recyklace

-právě se Vám do rukou dostal výrobek, který již jednou žil svým životem - nyní dostal šanci jak být opět potřebný, využitý a může tak dál ještě někomu sloužit

-k výrobě používáme zásadně nenošené zboží naší výroby značky BOGY , o které již žádný zákazník nejevil zájem - jedná se také o odstřižky a přebytečné kousky, které vznikly při zkracování, zůžování a jiných úpravách oděvů

-děkujeme za nákup a výběr právě tohoto kousku, kterému jste dali novou šanci na život - za BOGY Petra Janečková

----------------------------------------------------------------------------------

  • Šití na zakázku je zrušeno, vyrábím pouze na sklad.
  • Oblečení a čepice bez dodaných rozměrů neodesílám - před přijetím objednávky je po vás vždy budu požadovat.
  • Dobírka ani osobní odběr nejsou možné.
  • Vrácení/výměna zboží - Bude-li zboží nevhodné, či nebudete-li spokojeni, je možné zboží vrátit nebo vyměnit a to do 14-ti dnů od přijetí zásilky. Pokud jste si zvolili nadstandardní službu (balík do ruky nebo balík na poštu) s doručením do druhého dne, bude vám v případě vrácení zboží, vyplacena částka pouze za standardní zaslání (vždy ta levnější varianta).

----------------------------------------------------------------------------------

Zboží ze všech 3 profilů posílám společně za jedno poštovné.

PetraNůžkyBogy 

mini batoh nebo ledvinka, denim/manšestr 03
Menu
--