Domů Zboží Od BOGY šmudltašky

dámská šisovaná taška, džínová kabela s peněženkou

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce138 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od BOGY šmudltašky

Katalogové č.: 9102861
Zobrazení: 534x
Vloženo: 3.12.2017
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Do konce roku sníženy ceny kraťasů o 15% ! NOVĚ přidána možnost výběru ZÁSILKOVNY a BALÍKOVNY, kterou momentálně upřednostňujeme. Na zakázku bohužel nevyrábím,OSOBNÍ ODBĚR NENÍ MOŽNÝ.Petra Bogy .-)
kód:KA90901/2DABL - pouze 1ks
Velká prostorná kabelka z tmavě modrého elastického denimu, původně dělaná jako nákupní, ale myslím, že vypadá dobře i na normální nošení. Na předním díle jsou 2 velké kapsy umístěné přes celou šířku kabelky, jedna má patku na knoflík a šisované zesvětlené efekty. Zadní díl je z kostičkovaného denimu, bez kapes. Taška je šitá světlou nití, ve spodní části má odšité rožky, zapíná se na kovový zip.
Kabelka má 2 dlouhá džínová ucha (š.3,5cm/d.74cm) a jeden odnímatelný popruh z kozinky (š.2,5cm/d.81cm). Tentokrát jsem si pohrála s myšlenkou kož.uch odepínacích a povedlo se. Vzhledem k tomu, že kůže nesmí přijít do styku s vodou a tašky s koženými uchy se nesmí prát, je konec připevněný k denimu zpevňovači kapes. Lze odepnout a nosit bez kož.popruhu, a samozřejmě doporučuji odepínat hlavně před praním kabelky .-)
Materiál je propraný a vysrážený s vyšisovanými efekty. Celá taška je měkká a příjemná na omak. Narozdíl od tašek vyztužených, mají tyto měkké kousky výhodu - špinavou tašku klidně můžete hodit do pračky - praní jako u jiného zboží z denimu či manšestru.
V tomto barevném provedení, se středně hnědým koženým (kozinka) popruhem je kabelka vyhotova pouze v jednom kuse, na světě je ještě jeden takový kousek, ale bude mít kombinaci s popruhem v tmavěhnědé barvě z kvalitní kůže - podšitá je bavlnou, uvnitř najdete jednu menší kapsu na mobil nebo kapesníky a jednu kapsu větších rozměrů.

Všechny nabízené kabelky jsou originály, opatřeny textilní nášivkou, knoflíky, nýtky s logem naší značky BOGY (R). Ke kabelce získáte recy peněženku zdarma.

rozměry: šířka 45cm, boční výška 46cm, dno 33/17cm, kožený popruh - š.2,5cm/d.81cm

materiál: denim+podšívka

materiál: 98%BA/2%EL

praní: možno v pračce při šetrném programu max na 40°C

ke kabelce získáte recy peněženku zdarma

tipy - riflové zboží obecně:

  • nemá rádo sušičku, vznikají sklady a vyšisované pruhy, proto doporučujeme klasické sušení na věšáku nebo ve vodorovné poloze
  • má rádo změkčování při máchání, takže nešetřete aviváží (zvláště pak při větších gramážích materiálu)
  • dle zvoleného materiálu (poměru složení) vykazuje docela velkou tvárnost, tedy při nošení má tendenci povolit a roztáhnout se zejména na šířku, po praní se opětovně uvede do původního stavu

 

----------------------------------------------------------------------------------

  • Šití na zakázku je zrušeno, vyrábím pouze na sklad.
  • Oblečení a čepice bez dodaných rozměrů neodesílám - před přijetím objednávky je po vás vždy budu požadovat.
  • Dobírka ani osobní odběr nejsou možné.
  • Vrácení/výměna zboží - Bude-li zboží nevhodné, či nebudete-li spokojeni, je možné zboží vrátit nebo vyměnit a to do 14-ti dnů od přijetí zásilky. Pokud jste si zvolili nadstandardní službu (balík do ruky nebo balík na poštu) s doručením do druhého dne, bude vám v případě vrácení zboží, vyplacena částka pouze za standardní zaslání (vždy ta levnější varianta).

----------------------------------------------------------------------------------

Zboží ze všech 3 profilů posílám společně za jedno poštovné.

PetraNůžkyBogy 

mini batoh nebo ledvinka, denim/manšestr 03
Menu
--