Domů Zboží Od BOGY šmudltašky

velká džínová taška MegaBigVak, riflový vak

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce238 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od BOGY šmudltašky

Katalogové č.: 9113205
Zobrazení: 1064x
Vloženo: 6.12.2017
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Do konce roku sníženy ceny kraťasů o 15% ! NOVĚ přidána možnost výběru ZÁSILKOVNY a BALÍKOVNY, kterou momentálně upřednostňujeme. Na zakázku bohužel nevyrábím,OSOBNÍ ODBĚR NENÍ MOŽNÝ.Petra Bogy .-)

kód: KA918MBV/5 - jediný kus, originál

Nabízím velkou tašku, která je vyrobena sešitím různě velkých dílů denimu. Jedná se o zbytky z výroby a odstřižky, v tomto případě jsem spotřebovala 4ks dětských kalhot+zbytky. Na předním i zadním díle je kapsa a poutka. Rovněž boky mají malé kapsičky (na žvýkačky, jízdenky apod.).

Nosí se volně ložené na rameni nebo do kříže na pošťáka (v tomto případě bude taška asi hodně nahoře). Základ kabelky tvoří obdélník. Ve spodní části jsou odšité rožky. Tentokrát ve vrchní části chybí zip, taška se zavírá rychlým stáhnutím manšestrového provázku, provlečeného širokým tunýlkem.

Obsah tašky je velký, vleze se sem třeba velký nákup, menší dítě, střední plemeno psa nebo 2 malí psi :-)) Ale vážně, když se podíváte na rozměry, uvidíte sami, že s taškou můžete vyrazit na dovolenou, na pláž, na plavání, nebo kroužky s dětmi.

K dispozici je jedno riflové ucho široké 4cm, v max délce 85cm, systém knoflík+dírka umožňuje nastavení do tří poloh. Taška je uvnitř podšitá recy zeleným manšestrem s mnoha kapsami (odstín zelené se různě přelívá od světlejšího do tmavšího tónu).

Materiál je propraný a vysrážený s vyšisovanými efekty. Kabela je měkká a příjemná na omak. Narozdíl od tašek vyztužených mají tyto měkké kousky výhodu - špinavou tašku klidně můžete hodit do pračky - praní jako u jiného zboží z denimu či manšestru.

Všechny nabízené kabelky jsou originály, opatřeno textilní nášivkou, knoflíky, nýtky s logem naší značky BOGY (R). Foceno na postavě 183cm. 
kabelka: š.50cm, v.46cm, dno 31/19cm, 

ucho: max délka 85cm/ š.4cm

vnitřní kapsy: vodorovný pás se 3 malými kapsami vysoký 15cm - 10,5cm, 17cm, 16cm + 1x š.15cm/v.24cm + 1x š.22cm/v.24cm

materiál: recy denim/manšestr + podšívka 100%BA

praní: pračka 40°C

----------------------------------------------------------------------------------

  • Šití na zakázku je zrušeno, vyrábím pouze na sklad.
  • Oblečení a čepice bez dodaných rozměrů neodesílám - před přijetím objednávky je po vás vždy budu požadovat.
  • Dobírka ani osobní odběr nejsou možné.
  • Vrácení/výměna zboží - Bude-li zboží nevhodné, či nebudete-li spokojeni, je možné zboží vrátit nebo vyměnit a to do 14-ti dnů od přijetí zásilky. Pokud jste si zvolili nadstandardní službu (balík do ruky nebo balík na poštu) s doručením do druhého dne, bude vám v případě vrácení zboží, vyplacena částka pouze za standardní zaslání (vždy ta levnější varianta).

----------------------------------------------------------------------------------

Zboží ze všech 3 profilů posílám společně za jedno poštovné.

PetraNůžkyBogy 

mini batoh nebo ledvinka, denim/manšestr 03
Menu
--