Domů Zboží Od Hodinář

Časostroj XVI

249 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Hodinář

Katalogové č.: 938394
Zobrazení: 8x
Vloženo: 29.6.2010
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Šestnáctý z řady časostrojů, získaných rozbitím obřího stroje času profesora Antonia Temporaria. Obří stroj času byl rozebrán na malé díly jeho asistentem Matyasem ihned po profesorově záhadném zmizení, aby stroj nemohl být zneužit silami zla. Tyto díly jsou samostatnými malými časostroji. Jediný způsob záchrany časoprostoru je v rozeslání těchto dílů do celého světa, aby nemohly být již nikdy složeny dohromady.

V každém z těchto časostrojů se odehrává zvláštní levotočivé navíjení tenkého vlákna času, které je v něm zpomalováno.  Tím dochází k miniaturním časoporstorovým poruchám uvnitř prstenu.

Nepodařilo se potvrdit, že by tyto jevy mohly zapříčinit přesun nositele prstenu do jiné časové linie, ale nelze to ani vyloučit. Empiricky se podařil prokázat pozitivní vliv na psychiku nositele. Ojediněle byly pozorovány euforické stavy.

Tento časostroj pomocí spirály vytváří zvláštní zpětné vazby v plynutí časových vláken. Může se tedy stát, že některé zvláštní okamžiky se v časoprostoru mohou opakovat a vy je tedy prožijete vícekrát.

 

Prsten je z bižuterního kovu. Velikost prstenu je nastavitelná. Nyní je nastavena cca na průměr 18mm. Spirálka je z nerezového drátu. Hodinový strojek je kovový mechanický a má průměr jen 15 mm. Strojek není funkční. Obsahuje pohyblivé části a jemná ozubená kolečka, která mohou zachytávat například za oděv.

    Menu
    --