Domů Zboží Od BOGY šmudltašky

velká džínová taška MegaBigBag s khaki plátnem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce238 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od BOGY šmudltašky

Katalogové č.: 9726445
Zobrazení: 422x
Vloženo: 18.7.2018
Počet srdcí: 12x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Do konce roku sníženy ceny kraťasů o 15% ! NOVĚ přidána možnost výběru ZÁSILKOVNY a BALÍKOVNY, kterou momentálně upřednostňujeme. Na zakázku bohužel nevyrábím,OSOBNÍ ODBĚR NENÍ MOŽNÝ.Petra Bogy .-)
image
kód: KA918MBB/5 - jediný kus, originál

Tato velká taška je vyrobena sešitím různě velkých dílů denimu a khaki plátna. Jedná se o zbytky z výroby. Přední díl je zdobený světlým kontrastním prošíváním, je zde malá kapsička (připevněná na poutkách bez možnosti odejmutí) + zdarma šedá placka. Zadní strana je hladká bez kapes, z pevného khaki plátna. 

Nosí se na buď do kříže na pošťáka nebo volně na rameni. Základ kabelky tvoří podélný obdélník. Ve spodní části kabelky jsou odšité rožky. Zapíná se na černý umělohmotný zip. Obsah tašky je velký, když se podíváte na rozměry, uvidíte sami, že s taškou můžete vyrazit na dovolenou, na pláž, na plavání, nebo kroužky s dětmi.

K dispozici je jedno manšestrové ucho široké š.4cm, v délce max 108cm, lze regulovat nebo úplně odejmout (systém knoflík+dírka) a vyměnit za jiný váš oblíbený popruh. Taška je uvnitř podšitá zelenou bavlnou s květy, má 2 kapsy.

Materiál je propraný a vysrážený s vyšisovanými efekty. Kabela je měkká a příjemná na omak. Narozdíl od tašek vyztužených, mají tyto měkké kousky výhodu - špinavou tašku klidně můžete hodit do pračky - praní jako u jiného zboží z denimu či manšestru.

Všechny nabízené kabelky jsou originály, opatřeno textilní nášivkou, knoflíky, nýtky s logem naší značky BOGY (R). Foceno na postavě 183cm. Ke kabelce obdržíte zdarma šedou placku 37mm (odznak).

kabelka: š.58cm, v.43cm, dno 41/15,5cm, 

ucho dlouhé: max délka 108cm/ š.4cm

materiál: recy denim/plátno/manšestr + podšívka 100%BA

praní: pračka 40°C

Uložit

----------------------------------------------------------------------------------

  • Šití na zakázku je zrušeno, vyrábím pouze na sklad.
  • Oblečení a čepice bez dodaných rozměrů neodesílám - před přijetím objednávky je po vás vždy budu požadovat.
  • Dobírka ani osobní odběr nejsou možné.
  • Vrácení/výměna zboží - Bude-li zboží nevhodné, či nebudete-li spokojeni, je možné zboží vrátit nebo vyměnit a to do 14-ti dnů od přijetí zásilky. Pokud jste si zvolili nadstandardní službu (balík do ruky nebo balík na poštu) s doručením do druhého dne, bude vám v případě vrácení zboží, vyplacena částka pouze za standardní zaslání (vždy ta levnější varianta).

----------------------------------------------------------------------------------

Zboží ze všech 3 profilů posílám společně za jedno poštovné.

PetraNůžkyBogy 

mini batoh nebo ledvinka, denim/manšestr 03
Menu
--