Domů Zboží Od Twins Life Blog

3 hematitová srdce na barevné šňůrce, silver, gold

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Twins Life Blog

Katalogové č.: 9961263
Zobrazení: 308x
Vloženo: 15.10.2018
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

3 hematitová srdce na vámi vybrané barvě šňůrky. Hematitová srdíčka jsou 3 barev – stříbrná (silver), zlatá (gold) a růžová zlatá (rosegold). Velikost srdíček je 5*6mm. Šnůrka je z kvalitního nylonu a příjemně se nosí.

Povrch hematitových srdíček s barevnou úpravou mohou poškodit parfémy, líčidla a laky na vlasy, stejně jako mycí, čistící a desinfekční prostředky.

Nabízíme rovněž možnost použít srdíčka v přírodní tmavé barvě, která nemají povrchovou barevnou vrstvu, která by mohla podlehnout poškození, případně i ve variantě srdíček z oceli, která nabízí vyšší odolnost vůči otěru.

Hematit odstraňuje vše nepříznivé a zabraňuje negativním energiím. Zvyšuje sebevědomí, schopnost přežít a pomáhá ženám překonat plachost. Přispívá k soustředění, zlepšuje paměť. Zahání úzkost a nespavost.

Na přání je možné při objednávce změnit barvu šňůrky dle naší nabídky Výběr barevných šňůrek na šňůrkové náramky a náhrdelníky: 1) růžová baby pink; 2) starorůžová; 3) lila; 4) světle fialová; 5) tmavě fialová; 6) žlutá; 7) zlatá; 8) oranžová; 9) vínová; 10) červená; 11) světle hnědá; 12) hnědá; 13) tmavě hnědá; 14) černá; 15) stříbrná/khaki/šedá; 16) béžová; 17) bílá; 18) modrá baby blue; 19) tyrkysová; 20) modrá electric blue; 21) královská modrá; 22) olivová zelená; 23) zelená; 24) hrášková zelená; 25) smaragdová tmavě zelená.

Cena za jeden náramek s nastavitelnou velikostí.

Důležité upozornění: všechny zde uvedené údaje o vlastnostech drahých kamenů, polodrahokamů a minerálů, jsou pouze informativní, čerpané z obecné známých informací a zdrojů. Nejsou návodem, jak obejít klasickou léčbu a užívání léčivých přípravků. Mějte vždy na paměti, že použití drahých ochranných kamenů není alternativní metodou ke konvenční lékařské péči! V případě, že cítíte na sobě příznaky jakékoliv nemoci, vždy vyhledejte svého lékaře! Schopnosti ochranných kamenů používejte pouze jako dodatek a psychickou podporu ke konvenční léčbě, nikoliv jako její náhradu.

Jak byste měli pečovat o šperky, aby vydržely co nejdéle krásné:

  1. Šperky navlékejte jako poslední (vždy po obléknutí a nanesení kosmetiky) a naopak je svlékejte jako první.
  2. Životnost šperků zkracují parfémy, líčidla a laky na vlasy, stejně jako mycí, čistící a desinfekční prostředky.
  3. Šperky tedy nenoste při koupání, sprchování, mytí nádobí a podobných činnostech, při kterých šperk přichází do styku s vodou a chemií.
  4. Dočasně odloženou bižuterii, zvláště šňůrkové náramky, neponechávejte na přímém slunci.
  5. Není vhodné se šperky spát, nebo cvičit, protože by se jemné komponenty mohly zdeformovat, či přetrhnout.
  6. Rovněž je vhodné šperky odkládat při sportu, pot jim nesvědčí.
  7. Náramky a náhrdelníky je vhodné vždy ukládat na speciální stojánky, háčky, nebo je uložit do šperkovnice, kde budou chráněny proti všem vlivům světla, prachu a vlhkosti.
  8. Šperky s kombinací bižuterních prvků jsou určeny k příležitostnému nošení.
  9. Stříbrné šperky mohou přirozeně tmavnout, nejedná se o vadu. Takové šperky většinou lze znovu vyčistit a vyleštit.
  10. Pamatujte na to, že i šperky z chirurgické oceli se mohou poškrábat a poničit.
  11. Je třeba pamatovat na to, že používají-li šperky osoby nemocné, s velmi agresivním potem či osoby užívající některé léky, může dojít k narušení a změně vzhledu povrchu kovových dílů.
  12. K opotřebení a oděru rovněž může dojít při nošení společně s hodinkami a dalšími šperky.
  13. I přes dodržování výše uvedených doporučení mohou být na špercích časem patrné známky opotřebení, nejedná se o závadu. Pokud ale budete tato doporučení dodržovat, zachová se jejich původní vzhled dlouhou dobu.
Menu
--