Čajová kameninová konvička pálená v peci na dřevo na teplotu 1250C. Páleno v silné redukci, bez glazury. Konvička má jemné vypouklé sítko a objem 100 ml.
Čajová kameninová konvička pálená v peci na dřevo na teplotu 1250C. Páleno v silné redukci, bez glazury. Konvička má jemné vypouklé sítko a objem 140 ml.
Čajová kameninová konvička pálená v peci na dřevo na teplotu 1250C. Páleno v silné redukci, bez glazury. Konvička má jemné vypouklé sítko a objem 100 ml.
Čajová kameninová konvička pálená v japonském typu pece anagama. Výpal trval nonstop 54 hodin a barevnost je pouze od ohně a popela. Nejvyšší teplota v peci byl
Kameninová dóza pálená v japonském typu pece anagama. Výpal trval nonstop 44 hodin a nejvyšší teplota v peci byla 1340C. Glazováno pouze ze vnitř, barevnost je