A MÁME TADY VÝHERCE, ÚPLNĚ ČERSTVĚ VYLOSOVÁNO :-)

knížku vyhrává terezuška

slevu 10 % na nákup KLABABA

 

Pro všechny hravé švadlenky (a to jsme asi všechny) je připravené už druhé Dárkohraní. A kdy jindy rozdávat dárečky než v předvánočním období. My, prodejkyně látek a jiných nezbytností k šití, si uděláme reklamu a vám, našim zákaznicím, uděláme radost. Není to krásné?

Když procházím Fler, tak vždycky žasnu nad tím, co všechno je možné prodávat a nakupovat. Mám ráda procházení obchůdků s látkami, knoflíčky, ale i hotovými výrobky. Miluju kabelky od Lucky a Dary, milé nezbytnosti od Žanety, se kterou jsem měla tu čest seznámit se i osobně. Ráda se vracím pro nažehlovačky (a nejen pro ně) k Amélce, pro drátované doplňky k Metudce.

Je toho hodně, co na Fleru miluju. Najdu tady originální hračky pro děti, šperky, dárky pro přátele. Není snad nic, co by mi tady chybělo. A s Flerem souvisí moje soutěžní otázka. Na tu můžete odpovídat od spuštění blogu až do středy, 26. října, do večera. 

Kdo je vás oblíbený prodejce na Fleru, bez kterého už se neobejdete a rádi se vracíte?

A co bude cena pro vítěze? Krásná anglická knížka o šití kabelek...

Na další soutěžní blogy se dostanete přes blog DÁRKOHRANÍ. Odpovězte na všechny otázky a znásobíte vaši šanci na výhru.

Protože máme pomaličku předvánoční období, budou tentokrát dárky dva. Druhá (možná i druhý :-)) vylosovaná dostane slevový kupon na 10% z celého nákupu.