Hodnocení prodejce: Anebra
Hodnocení prodejce: Anebra
Krásné košíky, úžasná a milá komunikace, neskutečná ochota a moc příjemný přístup. Všem moc doporučuji, i já se budu moc ráda vracet!
2.6.2022 • magdako
Nádherné zboží, milá komunikace DOPORUČUJI
10.2.2022 • alendv
Perfektní, doporučuji.
16.8.2021 • Ela Horska
Koš dobře slouží, je originální. Krásný!
9.7.2021 • Kesadnil
Dokonalé zpracování, rychlá komunikace.
30.3.2021 • snowdropway
Krásná ruční práce. Spokojenost!!!
15.11.2020 • Karla Zemanová
nádherná profesionální práce - díky
27.9.2019 • Meluzínová Blanka
Krásné zboží a vstřícné jednání. Všem vřele doporučuji. Petra
1.8.2019 • petazam
Krásný věnec :-), skvělá komunikace. Ještě jednou děkuji.
4.4.2019 • Lucie.V1980
Užasná práce, všichni obdivují, super komunikace, ještě lepší dodání. Doporučuji vřele
21.3.2018 • ulmanovave
Milá a ochotná prodejkyně, která mi vyrobila krásnou krabičku na kapesníky podle mých představ. Zboží bylo pečlivě zabaleno a rychle dodáno. Za mě naprostá spokojenost! Děkuji za obchod. :-)
2.2.2018 • Lepor
Pěkné provedení, dostačující velikost.
27.1.2018 • Alena Zámečníková• hodnocení starší než 5 let
Petro, moc Vám děkuji. Jsem nadšená. Krásné, pečlivě vypracované zboží, uvnitř jako překvapení dáreček navíc, a jako bonus od vašeho bratra dovoz až do domu. Všem Váš obchůdek doporučuji, já se určitě ráda vrátím. Mějte se hezky, ať se vám, daří!
9.10.2017 • TiRa• hodnocení starší než 5 let
Krásná kvalitní profesionální práce. Příjemná komunikace s majitelkou. Rozhodně doporučuji.
4.12.2016 • MartBart• hodnocení starší než 5 let
Dobrý den,bedýnka je kouzelná,krásná práce! To bude radosti pod stromečkem! Děkuji za krásný dárek - D.Fuxová
1.12.2016 • dfuxova• hodnocení starší než 5 let
Výrobek moc pěkný. Rychlé vyřízení, ochota a dárek navíc. Děkuji a doporučuji.
24.6.2016 • Svehlova• hodnocení starší než 5 let
Moc děkuji za košíky i květník. Jana
23.6.2016 • jana7490• hodnocení starší než 5 let
Doporučuji.
14.6.2016 • 654321• hodnocení starší než 5 let
velmi seriozní jednání,spokojený zákazník vřele doporučuji
16.12.2015 • marlen3• hodnocení starší než 5 let
Doporučuji
23.11.2015 • 654321• hodnocení starší než 5 let
1/3
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--