Hodnocení prodejce: Colorful Gina
Hodnocení prodejce: Colorful Gina
Dekuji za rychle zaslani, vse v poradku a rada doporucuji.
24.11.2020 • Magda F.
Kostým šitý na míru. Je perfektní. Rychlá domluva. Všem doporučuji
18.8.2020 • Kopretinka119
Skřítková rouška naprosto úžasná a sedí skvěle!Velice příjemný obchůdek. Všem kupujícím doporučuji.Ještě jednou děkuji.
25.3.2020 • sovicka jula
Krasne rousky. Nesrazi se vyvarovanim. Detská velikost je tak na vek do 4 let, tak syn nosi dospelackou.
21.3.2020 • blacklilies
Děkuji!
5.10.2019 • Janajova
Naprostá spokojenost.
15.1.2019 • ladybird12
Děkuji za pěknou sukničku.
10.10.2018 • zdisa
Vše proběhlo v pořádku. Mohu jen doporučit :-)
9.10.2018 • Hadam587
No to byl fofr! Děkujeme! Šatečky jsou překrásné! Jsme moc spokojené a doporučujeme!
18.9.2018 • Maranta
Děkuji za dáreček, doporučuji, hezké šátečky
10.7.2018 • barvac
Musím práci slečny moc pochválit, je s ní skvělá domluva a ve všem mi vždy vyšla vstříc, rozhodně jsem s ní nespolupracovala naposledy :)
22.5.2018 • Tess-chan
Děkuji, žádný problém.. Rychlé jednání, snaha o maximální spokojenost zákazníka. Doporučuji.
3.3.2018 • newmannovahanka
Jsem opravdu velmi spokojená. Kostým padne úplně krásně jako ulitý. Se slečnou Ginou je skvělá domluva a vyšla mi se vším vstříc...mohu její práci jen doporučit, protože nejen že perfektně šije ale i nádherně maluje :)
22.1.2018 • Tess-chan• hodnocení starší než 5 let
Krásné věci a skvělá domluva, díky!
10.11.2017 • AndulkaV• hodnocení starší než 5 let
1/1
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--