Hodnocení prodejce: POKOPELI
Hodnocení prodejce: POKOPELI
Od nakupujících
Děkuji mockrát, opět spokojenost.
7.1.2022 | SnováM
nádherný pásek, dekuju
7.1.2022 | vvenzdy
Doporucuji, vse klaplo dle domluvy, rychle reakce i zaslani, pasek perfektni.
24.12.2021 | IvRa
Poprvé mám pásky takhle od řemeslníka ručně vyrobené a je to nádhera. Příjemná kůže a krásné barvy, moc dobře se zapínají a jsou vážně kvalitně a čistě zpracované a ta kůže mi pěkně voní. Měřili jsme obvod podle popisu prodejce a vyšlo to skvěle. Dodání rychlé a všechno bez problému. Šikovné ruce a krásné, originální výrobky, obchůdek rozhodně doporučuji a v novém roce se zase ráda vrátím.
13.12.2021 | Evilinka
Naprosto luxusní opasky. Bytelné kus kůže, co určo hafo vydrží. Komunikace, vstřícnost, ochota = palec nahoru. Díky za prima "dárečkovo"
9.12.2021 | Semio
Super spolupráce, vše proběhlo podle domluvy. Pásek je moc hezký :-).
7.12.2021 | alepec
Jako vždy super!!
7.12.2021 | cyril99
Super opasek. Přesně podle očekávání. Díky
5.12.2021 | zava70
Dobrý den, moc děkuji za krásné klíčenky a nádherné zabalení balíčku! Jsem velice spokojená. Všem Vás vřele doporučuji! Michala
3.12.2021 | Matylda80
Mnohokrát děkuji! Opasek vypadá ještě lépe než na fotkách a byl doručen obratem v krásném balení!
27.11.2021 | Niere
Pásek je úžasný, kvalita je TOP. Recenzi píši až po dlouhé době abych mohla říct v to co jsem doufala, a to, že se nosí krásně, změknul, ze začátku byl velice pevný. I ostatní mi jej velmi chválí... určitě doporučuji! :)
25.11.2021 | lelanka
Oba objednané obojky jsou opravdu moc pěkné. Vše bez problémů. Dodání velmi rychlé.
24.11.2021 | luKSury
Krásný opasek, opět spokojená a moc doporučuji.
22.11.2021 | SnováM
Velká spokojenost. Krásná práce
19.11.2021 | Kosi
Spokojenost. Jako vždy. Doporučuji.
15.11.2021 | Gapča
Kvalitní pásek a opravdu krásná barva. Bleskové zaslání. Doporučuju a moc děkuju!
6.11.2021 | terb
Děkuji za rychlý a bezproblémový obchod.
26.10.2021 | veviš
Krásný pásek, rychlé dodání. Děkuji a doporučuji.
20.10.2021 | hory
Jsem nadšená! Určitě neobjednávám naposledy. Děkuji A VŠEM DOPORUČUJI !!!
20.10.2021 | pletalinda
Objednané pásky jsou přesně podle mých představ. Děkuji!
19.10.2021 | Montbrecie
1/56
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--