Hodnocení prodejce: jsem.studio
Hodnocení prodejce: jsem.studio
Od nakupujících
děkuji, opět originální :) .. doplňuji do stávající série
6.1.2022 | reckie
Vše proběhlo bez problémů. Příště bych jen asi zvolila menší variantu, ale to záleží na vkusu. Děkuji a doporučuji.
23.12.2021 | etemenanki
úžasné šperky. Určitě doporučuji!
8.12.2021 | siska111
Hodnocení velmi spokojen nedokáže zcela pojmout mé nadšení z úžasných šperků. Jsou krásné. Těším se, až je věnuji kamarádkám. Urřitě doporučuji!
30.11.2021 | siska111
jsem spokojená
18.11.2021 | lenka malinová
Krásné šperky, které mi chválí i okolí a často pozoruju, že od nich nemůžou odtrhnout oči :-) Určitě si zase brzy udělám radost. Paní prodejkyně velice milá a ochotná.
21.10.2021 | Sfatka
Naprostá spokojenost, moc krásné věci
6.9.2021 | Lucie Parks
Menší problém se zísilkou. Ale šperky nadchly.
10.2.2021 | jarkna
Krásné šperky, moc hezky zabalené, rychlé dodání.
27.12.2020 | ninive22
Vše v pořádku, šperk podle fotografie, nádherný. Děkuji
30.11.2020 | Agentka033
Vše perfektní, děkuji.
26.5.2020 | mazzik
Děkuji velmi za krásné všperky. Nejen, že přišly nádherně zabalené, ale jsou i velmi vkusné, je na nich vidět poctivě odvedená práce. Moc díky, určitě se na Vás ještě v budoucnu obrátím.
22.4.2020 | nadstand´art
Perfektní práce i komunikace! Děkuji velmi, Michaela
12.3.2020 | cermakov
Rychlé dodání, jsem spokojena.
23.2.2020 | petrunca
Krásný náhrdelník, jsem spokojená.
19.12.2019 | catwoman
Krásné, čisté, originální, neokoukané, už s nimi obdarovávám a s úspěchem. Děkuji!
9.12.2019 | egrettka
Nádherné neobvyklé šperky. jednání špičkové. Mohu jen doporučit.
9.7.2019 | Icelady
dobra domluva, rychle doruceni
13.2.2019 | Marcela Bílá
Super komunikace. Rychle doruceni. Kvalitni zbozi. Dekuji!!
2.1.2019 | gelmich
S objednávkou, nákupem a především s objednaným zbožím jsem moc spokojená.
9.10.2018 | bilovat
1/6
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--