Hodnocení prodejce: FeMi
Hodnocení prodejce: FeMi
Děkuji za oko Jacka Sparrowa. Na záběr z filmu se podívám.
12.8.2020 • reiha
Dohoda byla skvělá, sada je nádherná a dorazila v pořádku, moc děkuji a doporučuji
21.1.2020 • Jitele
Děkuji, vitráž je nádherná, zpracování perfektní, jsem moc spokojena. Děkuji.
19.12.2018 • Bananhana
vše v naprostém pořádku , rychlá domluva, pečivé zabalení a odeslání Romana
4.12.2018 • ij600
Moc hezký šperk , děkuji a doporučuji .
10.8.2018 • Orlíček912
Prodávající všem moc doporučuji, úžasná komunikace, vstřícné jednání - bleskové odeslání Romana
7.3.2018 • ij600
Bleskové dodání,krásný andělský svícen. Vřele doporučuji.
20.12.2017 • Iva4711• hodnocení starší než 5 let
Nádherná práce, skvělé provedení. Velká spokojenost.
9.11.2017 • anizaniz• hodnocení starší než 5 let
Dobrý den, předem bych se chtěla velice omluvit za prodlevu!!!! Jako vždy nádherný a zcela originální "Šperk" již dávno doarzil. Musím moc moc poděkovat za velmi rychlý a důvěryhodný obchůdek o kvalitě nemluvě!!!!! Prostě nádher a paráda!!! Zase někdy se budu moc těšit, s vřelými pozdravy An PS: Někdy je dost těžké šperk od vás darovat, jelikož k tomu byl určen, ale už 2x jsem si nemohla poct a nechala si je!!! Spoléhám jen na to, že tu jste a mohu se vybrat příště.....
11.9.2017 • annatomancova• hodnocení starší než 5 let
Jako vždy nádherné šperky!!! Určitě se zase někdy ozvu, opravdu se nám moc líbí ..... perfektní komunikace i obchůdek, velmi precizní a originální práce - co jiného dodat .... nadšená An Kandlerová Tomancová
16.6.2017 • annatomancova• hodnocení starší než 5 let
Nádherné a originální šperky, které nebude chtít ani darovat (a to jsme je jako dárek pořizovaly...). Určitě se budeme moc moc rádi vracet!!!! Všem mohu vřele doporučit - ryhlý, pohodový obchod, včetně krásných šperků, které nejsou jen tak k vidění a nebude je mít každý!!!! Ještě jednou velké díky An K.Tomancová
25.5.2017 • annatomancova• hodnocení starší než 5 let
Hezky, originalni vyrobek, bezproblemova komunikace, doporucuji.
20.6.2016 • golfik• hodnocení starší než 5 let
rychlé odeslání , milá komunikace , pečlivé zabalení
21.11.2015 • ij600• hodnocení starší než 5 let
Mnohokrát děkuji za překrásné svícínky i velmi vstřícném jednání, andílci dorazili v naprostém pořádku. Těším se na další nákup ve Vašem krámku... :-)
11.10.2013 • ldomkarova• hodnocení starší než 5 let
Děkuji, velmi hezké.
1.7.2013 • Kobylka71• hodnocení starší než 5 let
Vstřícnost, rychlé odeslání zboží.Doporučuji
28.12.2012 • agnesse• hodnocení starší než 5 let
Krasne
16.11.2012 • kotoro• hodnocení starší než 5 let
Krásné zboží, všem doporučuji.
23.10.2012 • gal.Andel• hodnocení starší než 5 let
+další 2 ks
Ďakujem za úžastný šperk
28.2.2011 • Daniela Tobišková• hodnocení starší než 5 let
moc hezké
25.2.2011 • duntcha• hodnocení starší než 5 let
1/2
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--