Hodnocení prodejce: Babatti
Hodnocení od: všech | nakupujících | prodejců
(16)
(0)
(0)
moc pěkná kabelka:-)
1.10.2020 | Falunka
Nádherná práce a skvělá komunikace. Doporučuji všem.
3.9.2020 | ozorka
Zboží přišlo obratem. Batůžek je opravdu nádherný.
25.5.2020 | VeP
Dobrý den, děkuji za krásnou kabelku i milou komunikaci a bleskurychlé dodání ... přeji, ať se vám daří a s radostí dávám doporučení :o) Jana
13.5.2020 | blueprint
Uděluji kladné hodnocení této sympatické autorské dvojici. Batoh je krásný, kvalitně zpracovaný a promyšlený. Je to takový ten kousek, který se hodí k volnočasovým aktivitám i do společnosti, nezkazí žádný outfit, naopak ho pozvedne. Rovněž velmi oceňuji vstřícný přístup a výbornou komunikaci. Zařazuji Babatti mezi své oblíbené a těším se na nové kousky.
7.4.2020 | madeleineee3
Nádherná kabelka, bleskurychlé zaslání, děkuji a doporučuji
10.3.2020 | 13zuzana
Děkuji za krásnou kabelku, jsem moc spokojená!
13.12.2019 | heliza
Děkuji, vše super.
30.11.2019 | hankauhlichova
Moc děkuji za krasnou kabelku!
24.9.2019 | Truník
Naprostá spokojenost, blesková komunikace, profesionální přístup, krásné zboží.
19.7.2019 | Ivona.Jenickova
Objednávka byla vyřízena rychlostí blesku - druhý den po objednání jsem měla zboží doma
21.6.2019 | Hana Slaninová
Krásné zboži, milá a ochotna komunikace. Doporučuji :)
11.6.2019 | Aktijka83
Přenádherný a luxusní kousek.Super domluva, maximální vstřícnost a krásná práce. Moc moc děkuji!
14.5.2019 | Surry
Naprosta nadhera..:) moc dekuji
15.11.2018 | TeriSpring
Taška mi dorazila brzy po zaplacení a po otevření balíku jsem byla velmi mile překvapena. Kůže byla totiž měkká, příjemná na dotek a hezky opracovaná. Je vidět, že se jedná o kvalitní ruční práci. Rozhodně ne ale tak, že by si ji člověk (člověk, co neumí šít jako já a ustřihne nakřivo i papír) byl schopen vyrobit sám doma. Zkrátka je evidentní, že tašku šily šikovné ručičky. Zprvu jsem se bála uší, už při kupování, ale konzultovala jsem se slečnou, co kabelky vyrábí, že tato kůže vydrží všechno. I tak jsem se bála, protože kůže je na uších perforovaná, ale mé obavy se vytratily hned, jakmile se mi tento skvost dostal do ruky. Kůže je pevná a neumím si představit, co bych musela vyvádět, aby se mi uši přetrhly nebo abych do kabelky udělala díru. Původně jsem si tašku přála jako tašku do práce, na koučování, ale nakonec jsem se do ní tak zamilovala, že ji nosím prakticky všude s sebou. Vejde se mi do ní notebook, těžký nákup, A4 sešity a všechny blbosti, které si jen navymýšlím. Pěkně s
11.5.2018 | Shadow_Fay
úžasná kabelka, krásná, praktická a s otiskem originality (ruční práce je prostě poznat) - navíc jsem dostala jako dáreček pouzdro/malou taštičku, která ladí. děkuju velmi, už 10 dní spokojeně nosím!
20.3.2018 | Olcha
1/1
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--