Hodnocení prodejce: BOGY - Janečková Petra
Hodnocení prodejce: BOGY - Janečková Petra
Od nakupujících
Veliká spokojenost. Čelenky sedí jak ulité, moc hezky provedeno, příjemný materiál. Moc děkuji.
19.1.2022 | averona
Děkuji za rychlý a bezproblémový obchod, čepice je super.
18.1.2022 | Zrajda
Tuto riflovou vestičku jsem nakonec nezakoupila (míry neodpovídaly mé postavě).
17.1.2022 | Tvořivá mysl
Zboží dorazilo rychle, s krásným voňavým dárkem. Čelenky skvěle sedí a jsou moc krásné, předčily moje očekávání. Prodejce doporučuju ❤️!
15.1.2022 | e-Ditt
Obrovsky děkuji za skvělou čapku (nikoliv první a určitě ne poslední :) i všechny ty další kolem jako dárek! Velice ráda a opakovaně doporučuji i ostatním.
28.12.2021 | HelenaG
Perfektní zboží a rychlé vstřícné jednání, Vřele doporučuji.
27.12.2021 | Nater
Krásná zimni cepka, perfektně sedi na hlavě, hlavně je teploucka na zimu a elegantním:-) moc doporucuji:-)
23.12.2021 | poschma1
Vše perfektní jako vždy. Děkuji, vřelé doporučení.
21.12.2021 | Clusoe
Paní Petra je úžasná! Anděl na zemi, který ke mně přiletěl právě teď před Vánocemi :-) Mám od ní bomba bekovku, skvěle a precizně ušitou. Za její vysokou profesionalitu, vstřícnost, rychlou a bezproblémovou komunikaci, lidskost (a mohla bych ještě v superlativech pokračovat) by si zasloužila hodnocení minimálně 200 a ne jen 100%. Vřele doporučuji!!!
21.12.2021 | janarz
Super zboží,rychlá komunikace a dodání,všem doporučuji
21.12.2021 | malinka555
Nádherná měkoučká čelenka, která dokonale padne, úžasně hřeje a hodí se ke všemu. Zlaté ručičky. Moc a moc děkuji.
16.12.2021 | averona
Krásné zboží a fantastická prodávající, jsem opět nadmíru spokojena.
14.12.2021 | Bibi
Jsem moc spokojená nejen za perfektní zboží, ale i za vlídnou a vstřícnou komunikaci.
7.12.2021 | Aisha21
Naprostá spokojenost. Krásné výrobky, bleskové dodání. Určitě doporučuji :)
7.12.2021 | vavrulka22
Vše bylo jako vždy perfektní.
3.12.2021 | lucasyn
Krásné zboží, rychlé dodání, vstřícné jednání, radost nakupovat. IH
2.12.2021 | Heci229
+další 2 ks
Velmi spokojen
27.11.2021 | Heci229
+další 3 ks
Naprosto úžasná čepice. Je z krásné látky a precizně ušitá. S paní je bezproblémová komunikace, jsem opět opravdu maximálně spokojená :) :) Děkuji
24.11.2021 | PavliB
super komunikace
16.11.2021 | lenkabrez
Moc krásná čapka a děkuju za konzultaci při koupi
16.11.2021 | EdaSav
1/90
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--