Hodnocení prodejce: drevenysvet
Hodnocení od: všech | nakupujících | prodejců
(50)
(0)
(0)
Děkuji za bezproblémový nákup.
12.8.2020 | faltomas
Domeček je krásný, jemný, mockrát děkuji !
7.5.2020 | EvaJ
Super
20.12.2019 | kajukova
Super
20.12.2019 | kajukova
Dlouho jsem hledala, jaký pořídit Betlém pro naši rodinu. Abychom si ho mohli s dětmi na Vánoce stavět, vyprávět si vánoční příběh a radovat se z něj. A tento je přesně takový, jaký jsem hledala!!! Není patetický, není zdobný jak barokní kostely :-) , prostě takový jednoduchý a výstižný (má všechny figurky, které k vánočnímu příběhu patří) . JSEM NADŠENÁ a vřele DOPORUČUJI!!!! S platbou a posláním ze Slovenska není problém!
24.11.2017 | dorotkarv
Nádherný přírůstek do naši sbírky betlémů. Práce nádherná, prodejce milý a ochotný. Co si více přát. 1*
18.1.2017 | Šenkapounová
Krásná hračka, pod stromečkem určitě udělá radost.
6.12.2016 | catwoman
Domeček je nádherný, syn je nadšený. Moc děkujeme!!!
18.5.2016 | katka_sp
Pečlivá řemeslnost a krásná tvůrčí invence. Také musím ocenit i vstřícnou, trpělivou komunikaci se zákazníkem.
25.4.2016 | dagmar pátíková
Opět veliká nádhera, děkuji moc!!!
14.3.2016 | ada366
Krásny domček, veľmi rýchle jednanie. Ďakujem.
13.10.2015 | BarboraLujza
Krásné zpracování. Už se těším, až je dcera dostane na narozeniny :-) Určitě nenakupuju naosledy :-)
12.9.2014 | luciluc
Děkuji pěkně!!!
16.4.2014 | Z.sissi
Před Vánoci jsem si u vás objednala betlém. Bohužel jsem vám v tom shonu zapomněla napsat hodnocení. Betlém je nádherný! Je velmi pěkný, milý, kvalitně provedený, originální. Musím říct, že mě opravdu pohladil na duši. Ač nejsme věřící, kupovala jsem ho dětem, abychom jim mohli říct vánoční příběh, mám z něho obrovskou radost! Přeji vám mnoho spokojených zákazníků. Martina Dostálová
13.2.2014 | martina.dostalova77
Moc děkuji, hračky jsou krásné a pečlivě zpracované.
27.12.2013 | Jotaro
100% spokojensot
14.12.2013 | Kšírka
Trochu opožděně, ale díky za domeček, dělá velkou radost!
14.11.2013 | Schascha
Pero pěkné i rychle doručené. Komunikace malinko horší. Celkově však hodnotím tento obchůdek pozitivně.
10.8.2013 | aknel81
Krasna prace, vse uplne bez problemu. Teda jeden je, rozbalila jsem balicek v kancelari a kolegove by si hned s farmou hrali:). Fakt super, jednoznacne doporucuji!
31.7.2013 | Tapka
Krasne! "pripraveno namiru a dle pozadavku" Peclive zabaleno. Moc spokojen! Dekuji. :-)
8.3.2013 | Boris1968
1/3
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--