Domů Profil prodejce Hračky Míša
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 4 hodin.
  • Praha 9, ČR
  • 289 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (46) 100%
Nadšenci: 173
Aktivita: aktivní
Prodáno: 289
Registrace: 2.12.2010
Město: Praha 9
Stát: ČR

Hračky Míša

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

 

Dobrý den, vítám Vás ve svém hračkářství. Jmenuji se Michaela, vystudovala jsem pražskou SUPŠ  a od té doby jsem vyzkoušela tvorbu snad ze všech dostupných materiálů. V roce 2007 jsem se začala zabývat tyflografikou (hmatové ilustrace pro nevidomé). Od té doby jsem napsala a ilustrovala sedm knih, které jsou k dispozici v pražské Knihovně hmatových knížek. Některé dokonce byly oceněny v soutěži tvůrců hmatových knih Tactus. Tvorba hmatových knih mě přivedla i k tvorbě hmatových hraček a her. 

 Mám dva syny a miluji hry všeho druhu, deskové, karetní, kvízové, šifrovací. Ve spojení s výtvarnou tvorbou, která provází celý můj život, celkem logicky vznikl obchod s hračkami. Pod značkou Hračky Míša nabízím především šifrovací hry, autorská pexesa, originální textilní hračky, hmatové hry pro nevidomé a autorské vystřihovánky.

 Pokud se pod výrobkem objeví tato značka, znamená, že byl vyzkoušen alespoň jedním z mých dětí a že se mu líbil. Jinými slovy, v podstatě se chlubím, že to vyzkoušel a pochválil i kritický puberťák. Někdy dokonce oba dva!   Pokud pod výrobkem značka není, neznamená to ale, že by snad byl nižší kvality. Jen na testování některých batolecích hraček jsou už chlapci přece jen poněkud odrostlí.

 Moji keramiku a ručně malovaný textil můžete najít na Fleru pod značkou Aela. V případě objednání v obou obchodech platíte jedno poštovné.

 

    

Způsob dopravy
Zboží zasílám prostřednictvím České pošty nebo Zásilkovny. Osobní odběr možný po dohodě v Praze 9. Fakturu vystavuji automaticky u zboží nad 300 Kč, u levnějšího zboží na vyžádání. Děkuji za pochopení.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Hračky Míša

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--