Domů Profil prodejce Zuzinick
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Praha 7- Holešovice, ČR
  • 580 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (96) 100%
Nadšenci: 348
Aktivita: aktivní
Prodáno: 580
Registrace: 6.12.2010
Město: Praha 7- Holešovice
Stát: ČR
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 21.3.2039 00:00 z důvodu "Prodej dočasně uzavřen".
Obchod byl automaticky uzavřen z důvodu neaktivity.

Zuzinick

/ Prodávající
Novinky
350815
23.1.2015 Dnes do půlnoci je poštovné na objednávky nad 600 Kč ZDARMA! Můžete kombinovat objednávky zde a na profilu zuzinick-materiál!

 


 

Vítejte v mém obchůdku!

Jsem nadšená provozovatelka všemožných rukodělností. V posledních letech mě uchvátilo hlavně pletení, háčkování a barvení vlny.

Náš byt soustavně provoňuji při barvení příze, barvím průmyslově předenou vlnu, bavlnu a ponožkovou přízi ( to je vlna s polyamidem) a jemné krajkové příze z superjemné merino vlny a hedvábí. Používám ty nejkvalitnější příze na trhu, které vydrží proces barvení.

Většinu přízí z nabídky vyrábím na objednávku v množství i na celý svetr. Vězte, že ruční barvení příze je tajemný proces a nikdy dopředu nevím, jak bude výsledek vypadat, proto Vám objednanou přízi vždy po nabarvení vyfotím a platíte ji až po té, co fotky výsledku zhodnotíte a rozhodnete se, zda konkrétní přízi chcete, nebo ne.

Jsem otevřená experimentům, takže pro vás na objednávku obarvím přízi na přání, třeba podle obrázků, či popisu.

Moc mě baví vyrábět pletené ponožky. Od té doby, co jsem upletla první a zjistila, jak jsou úžasně pohodlné a příjemné, tvořím další a další. Pokud mi je zájemci nevykoupí jen co je sundám z jehlic, což je velmi časté, objeví se i v mé nabídce. Pletení ponožek je také skvělá relaxace, proto nabízím i kurzy pro jednotlivce a skupinky, ve kterých se to můžete naučit. Ačkoli pletení na pěti jehlicích vypadá velmi složitě, je docela snadné a zvládne to i úplný začátečník.

Všechny ponožkářky, i ty, kdo se o ručně pletených ponožkách chtějí dozvědět víc zvu do klubu Šlapeme ve špercích, kde najdete spoustu užitečných odkazů, návodů a můžete se na cokoli zeptat - odpovědět vám je připraveno přes stopadesát členek!

Vzhledem k tomu, že jsem matka - nosička to jest, jsem svá dítka poponášela v různých úvazech, spíše než vozila v kočárku, vyrábím i dětské pletené oděvy s ohledem na tento způsob přepravy - návleky, svetry s probloučenými zády atd.

V mé nabídce jsou občas i pletené a háčkované šátky a plédy, svetry a doplňky pro dospělé. Najdete zde pletené nadkolenky a návleky z kvalitních a nádherně barevných ponožkových přízí. Vzhledem k tomu, že mám rodinu a "civilní" zaměsnání, nemohu slíbit rychlé dodání pletených věcí na zakázku.

Doma nekouříme, proto zboží ode mě dostanete bez nikotinového zápachu, za to plné zvířecích alergenů, neb máme dvě všudypřítomné  kočky, proto silným alergikům doporučuji oblečení před použitím přeprat.

Pro tvořivé duše doporučuji k navštívení také můj profil Zuzinick-materiál, kde najdete přírodní příze k barvení, ponožkové příze a další pletací příze. Nabízím také pletací jehlice, háčky, ponožkové jehlice, označovače oček a další pomůcky, barvy na textil a přízi. Tento profil je teď bohužel v mírně dezolátním stavu, nestíhám ho udržovat. Každopádně se na mě můžete obracet s požadavky na kompletní sortiment značek KnitPro, Schoppel-Wolle a Zitron.

Způsob dopravy
Za výhodnou cenou posílám zboží kurýrem IN TIME, posílat mohu Českou poštou, DPD a přes výdejní místa Uloženka, Zásilkovna a DPD Parcel. Zboží posílám do celé Evropy, platba je možná v Kč, nebo Eurech. Ze Slovenska platba v Eurech do Fio bank. Zboží posílám v odolných obalech, kartonu, či bublinkových obálkách.zruhu zboží a cílové země. Zboží is také můžete vyzvednout osobně v Preze 7. Zboží mohu poslat na dobírku.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Zboží

Další zboží od Zuzinick

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--