Domů Profil prodejce vivien.viv
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • Most, ČR
  • 70 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (16) 100%
Nadšenci: 100
Aktivita: aktivní
Prodáno: 70
Registrace: 1.2.2011
Město: Most
Stát: ČR

vivien.viv

/ Prodávající
Novinky
1001848
31.3.2022 Omlouvám se, ale z důvodu nasmlouvaných zakázek nestíhám tvořit na prodej

 

S OHLEDEM NA PROBÍHAJÍCÍ VÝSTAVU BUDE MÉ ZBOŽÍ DOČASNĚ NEDOSTUPNÉ... DĚKUJI ZA POCHOPENÍ Srdce

 

Sklo mě lapilo do svých sítí a je to už krásných osm let. Dýchlo na mě svou krásnou čistou energií a schopností měnit svou tvář s každou odchylkou světla. Troufám si říct, že za těch osm let jsem ušla kus cesty, na které jsem na chvíli na jednom rozcestí odbočila, abych se vrátila zpět s jasnou představou.

Při prvním kontaktu se sklem jsem věděla, že chci prostřednictvím svých děl a dílek předávat čistou energii, aby toho, kdo si můj výrobek koupí, dokázala rozzářit, potěšit, pohladit, třeba i pomyslně obejmout a zároveň posunout směrem, který je pro něj nejlepší. Mým dalším kritériem bylo, je a bude čistota provedení, ladnost, něha a hravost. Na cestě ke zhmotnění mých představ to tedy nebyla jen vždy zábavná hra, ale taky puchýře, řezné a jiné rány a touha, aby ten obraz, který se mi zrodil v hlavě, dostal reálnou podobu. Moje výrobky z velké části připomínají výlet do minulosti. Protože mám ráda historii, spousta mých výrobků působí dojmem, jako by je člověk našel na půdě své babičky.

Víc než k minerálům tíhnu ke kamenům stvořených z rukou českých sklářů, takže ty se v mých výrobcích objevují nejčastěji. Dílka z mého ateliéru jsou autorská, pokud si někdo přímo nevyžádá výrobu dle zvoleného obrázku.

Mým kultovním výrobkem je Anděl. Tím jsem před osmi lety začala a je to vlastně nejžádanější artikl ze všeho, co jsem kdy vyrobila. Andělé byli také součástí mých charitativních projektů -  k ukončení tréninkového programu Jedličkova ústavu pro klienty Ta Kavárny v Praze a pro Hospic Dobrého Pastýře v Čerčanech. Má tvorba těší zákazníky jak v České republice, tak v Německu, Itálii, Holandsku, Irsku a USA.

V poslední době se věnuji také cínovaným šperkům a těší mě práce s měděným plechem.

 

***

Ukázky z mé tvorby

    

CHARITATIVNÍ PROJEKTY

Pro Richarda a Karin

 

Andělé

           

   

***

CÍNOVANÝ MĚDĚNÝ PLECH

***

Na správnost vkládaného zboží dohlíží:

  

                 DENÍSEK                                          BEDŘIŠKA

***

Mým přáním je, abyste se v mém obchůdku cítili příjemně a aby Vám mé zakoupené výrobky dělaly radost, jako dělají mně, když s nimi trávím čas při jejich vzniku

 

Další mé výrobky jsou ve fotogalerii pod komentáři.

Všechny velikostí drobnější výrobky vkládám do plastové krabičky s mým logem

 

Licence Creative Commons
Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko

RESPEKTUJE, PROSÍM, AUTORSKÁ PRÁVA! DĚKUJI ZA POCHOPENÍ.

SEO

 

 

   

 

 

 

Způsob dopravy
Zboží odesílám Českou poštou dle platných tarifů. Posílám výhradně v krabičkách a krabicích buď jako doporučený balíček nebo balík do ruky, případně balík komplet. Zboží je vždy zabaleno tak, aby z mé strany bezpečně dorazilo k zákazníkovi. ZBOŽÍ ODESÍLÁM PO PŘIPSÁNÍ PENĚZ NA ÚČET.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od vivien.viv

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--