Domů Profil prodejce ice-cream
  • Prodejce od r. 2011
  • Bystřice pod Hostýnem, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 3
Aktivita: -
Registrace: 8.9.2011
Město: Bystřice pod Hostýnem
Stát: ČR

ice-cream

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

ahoj, tak jsem se po dlouhé době konečně dokopala k tomu vytvořit si tady profil a ukázat Vám své dílo.) Takže doufám, že se náramky budou líbit a bude mě to motivovat k další práci.

Jinak bych mohla asi říct něco o mě. Narodila jsem se v Přerově 18.1.1988 a od té doby žiju v krásném městečku Bystřici pod Hostýnem. Mám to tady strašně ráda protože je tady krásná příroda a člověk ji má hned za barákem. S tím také souvisí i to že závodím na horském kole, už docela dlouho a myslím že ještě dlouho budu.) Občas se také nacházím v Brně, kde studuju vysokou školu Architektury, kterou doufám budu mít brzo za sebou. No a ve zbývajícím čase pletu náramky, čtu knížky, kreslím, a strašně ráda se dívám na filmy. To by asi tak bylo vše o mě.

Jo ještě k náramkům, začala jsem plést jako malá na nějakém táboře a od té doby jsem je odložila stranou, až poslední dva roky mě to zase chytlo. Pletu podle vzorů, které najdu na internetu a snažím se vymýšlet různé barevné kombinace. Náramky které jsou tady umístěné mám všechny upletené takže jsou skladem. Kdyby jste měli nějaký požadavek ohledně jiné barvy nebo i vzoru, tak to není problém vše se dá po domluvě uplést.) 

Způsob dopravy
česká pošta_doporučená zásilka poštovné 30kč
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od ice-cream

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--