Domů Profil prodejce Yo_Soy
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 4 hodin.
  • Brno, ČR
  • 1766 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (522) 100%
Nadšenci: 2669
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1766
Registrace: 15.1.2009
Město: Brno
Stát: ČR

Yo_Soy

/ Prodávající
Novinky
1048903
26.2.2023 Kolekce Linie se po dvou letech loučí a 1.3. definitivně zmizí z nabídky! Využijte poslední možnosti objednání :)

Díky fler.cz jsem v začátcích tvorby našla první zákazice a postupně mohla růst. nyní už se tvorbou šperku několik let živím a energii vkládám do vlastního virtuálního prostoru. Děkuji fler.cz a všem, co jste si zde ode mne pořídily šperk Miluju tě!

...................

yo_soy = já jsem

Šperk jako objekt, který nás dotváří, podtrhne naši osobnost. Čistá, nekomplikovaná forma dává vyniknout charismatu nositelky i samotnému šperku.

...........

Dávám přednost moderním materiálům jako je akrylátové sklo, nerezová ocel, textil. Na počátku je hra s materiálem - jeho tvarováním, vrstvením, prosvítáním, kontrasty – ta je pak alfou a omegou výsledného efektu. Kolekce navrhuji a pak je realizuji ve spolupráci s českými dílnami v malých sériích. Můj přístup tak má blíže práci produktového designéra než klasického šperkaře.

image 

Značku yo_soy jsem založila v roce 2009 a od té doby se setkáváme ve virtuálním prostředí i osobně na design marketech. Šperky jsou také zastoupeny v kamenných obchodech v Česku a na Slovensku.

Při torbě využívám zkušenosti získané během studia průmyslového designu (SŠUD Brno), teorie a dějin umění se specializací na design (FF MU Brno, UMPRUM Praha) a hlavně stáže v ateliéru K.O.V. (UMPRUM Praha).

Petra Zacpalová

  

................................

"Jewels are powerful instruments. They can reflect and shape a person’s identity." Eero Kangor

"I like jewelry because, like clothes, it is closest to our body and says something about the wearer. A painting is hung on the wall and can be ignored. A piece of jewelry is worn and creates an impression."

Gijs Bakker, zakladatel Droog Design

 .............................

 

Část z mé nabídky šperků je skladem, část tvořím teprve na základě objednávky ve lhůtě jednoho týdne (zkontrolujte prosím dostupnost zboží). Také tvořím na základě domluvy - pokud budete mít přání mimo aktuální nabídku v mém obchodu, kontaktujte mne prosím vnitřní poštou. 

..........................

Náušnice

Materiály: V případě náušnic pracuji hlavně s nerezovou ocelí. Háčky a puzety, tedy části náušnic přicházející do kontaktu s uchem, jsou z hypoalergenní oceli.

K náušnicím přikládám silikonové zarážky včetně rezervních, nepodceňujte prosím jejich nošení.

Puzety lepím k náušnicím kvalitním dvousložkovým lepidlem - přesto prosím nevystavujte náušnice velkému tlaku - nenoste je po kapsách, pohozené v kabelce... Doporučuji cestovat s náušnicemi uloženými v krabičce, ve které je zasílám.

...........................

Provazové náhrdelníky a náramky

Materiál: bavlněné lano a textilní barvy Pébeo

Provazové šperky ukládejte nejlépe tam, kde se na ně nenachytá prach. Ušpiněné místa (např. od make-upu) doporučuji vyčistit hadříkem s vodou se saponátem na nádobí.

Způsob dopravy
Zboží odesílám do dvou dnů od přijetí částky na účet. Posílám doporučeně Českou poštou, balím je do vystlaných kartonových krabiček. Cena za poštovné zahrnuje i obalové materiály. V Brně možnost osobního převzetí na ul. Jaselské.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od Yo_Soy

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--