Domů Profil prodejce šafoňka
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 30 minut.
  • Kroměříž, ČR
  • 568 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (160) 100%
Nadšenci: 319
Aktivita: aktivní
Prodáno: 568
Registrace: 9.10.2011
Město: Kroměříž
Stát: ČR
Důležitá informace: Některé zboží přeřazeno do kategorie VÝPRODEJ a VÝPRODEJ ZA 88,- Kč.

šafoňka

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítejte v mém virtuálním obchůdku!

Jmenuji se Věra. Stále pracuji s lidmi, a proto relaxuji s oblibou při rukodělné činnosti. Mám ráda kreativitu, dynamiku a pestré barvy; nudou rozhodně netrpím Usmívající se.

Pletení mě provází už od dětství, ve 4. třídě jsem si upletla svůj první šál. Ráda vytvářím módní doplňky podle vlastních představ, inspiruji se světem kolem sebe, ale i v časopisech. S povděkem kvituji, že v dnešní přetechnizované době se opět prosazuje a cení ruční práce, byť i třeba s drobným nedostatkem. A každý ručně zhotovený výrobek se stává jedinečným a neopakovatelným originálem.

Nejraději pletu šály a nákrčníky sladěné s čepičkou či baretem, ale určitě si u mě vyberou i příznivci bezprstých rukaviček, návleků na nohy, bolerek nebo nejrůznějších svetříků. Vytvářím všemožné doplňky a řídím se heslem "Ve fantazii se meze nekladou" lehce okořeněným výrokem "V jednoduchosti je krása". Usmívající se

Pokud se Vám něco v mé nabídce zalíbí, neváhejte mě kontaktovat, mohu uplést i dle vašeho přání. Budu ráda, když vás moje výrobky potěší a v chladných dnech především zahřejí Usmívající se.

 

Údržba pletených výrobků:

Perte a máchejte ručně ve vlažné vodě, v pracím prostředku na vlnu a jemné prádlo. Sušte ve vodorovné poloze na rozloženém ručníku. Ne na šňůře či ramínku. Nedoporučuji prát v pračce, ani na šetrný program. Jen za těchto podmínek Vám pletené výrobky dlouho vydrží krásné.

 

Srdečně

vaše Věra

Způsob dopravy
Zboží zasílám vždy doporučeně prostřednictvím České pošty v bublinkové obálce či v balíčku, v Kroměříži a okolí možno předat osobně. Objednáte-li si víc kusů zboží a bude-li zásilka těžší, musím upravit výši poštovného podle platných tarifů České pošty.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od šafoňka

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--