Domů Profil prodejce matamity
Miroslava Maresová
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • Vrbice, ČR
  • 1194 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (325) 100%
Nadšenci: 1315
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1194
Registrace: 10.10.2011
Město: Vrbice
Stát: ČR

matamity

/ Prodávající
Novinky
1090945
22.1.2024 Nový vzor na rolovacím batohu - Hodinky - https://www.fler.cz/zbozi...
 
 
Přeji krásný den.
Jmenuji se Mirka, jsem narozena ve znamení Raka. Před mnoha lety jsem se odstěhovala z velkoměsta na malou vesnici - ráno mne budí kohout, les mám za zahradou, v létě tvořím venku a v zimě se moc ráda ohřeju u krbu třeba se svařeným vínem.
Mnoho let jsem cínovala, ale výpary z přepáleného cínu mi nedělaly dobře a tak jsem oprášila své znalosti se šicím strojem a začala znovu šít. Jak už to bývá, pokud chcete dělat něco pořádně, tak musíte i investovat. Domácí šicí stroje jsou fajn, pokud šijete pár kousků pro rodinu. 
Oblečení z úpletů a teplákovin je ušito na průmyslovém (overlock) šicím stroji, začištění pak na coverlocku.
Batohy, tašky a ostatní jsou šité na průmyslovém stroji (plochém rovnostehu) pro středně těžké a těžké materiály. Na batohy a tašky používám čalounické nitě, prošití je buď čalounickými, nebo nitěmi jeans.
Líbí se vám nějaký vzor a chtěli by jste ušít ve stejném vzoru něco jiného než je v nabídce? Napište. Pokud mám látku skladem, ráda vám ušiji co budete chtít.
Ukázka batohů a tašek na přání
Doporučuji k přečtení blog, který o mě napsala kamarádka - Záchvat šílenství  - no, ale někdy dokáži být i trochu normální Mrkáček.
 
Způsob dopravy
Nejlepší doprava je většinou Zásilkovna za 79,- event. dobírka +23,- Kč. Česká pošta doporučeně vychází většinou a dost dráž - případná dobírka je + 80,- Kč. Po připsání platby na účet odesílám do tří dnů. V případě zájmu je možný odběr v Praze 10, nebo v Roudnici nad Labem.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Zboží

Další zboží od matamity

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--