Domů Profil prodejce magdau
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 15 minut.
  • Praha 2, ČR
  • 7 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (3) 100%
Nadšenci: 295
Aktivita: aktivní
Prodáno: 7
Registrace: 28.10.2011
Město: Praha 2
Stát: ČR

magdau

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

 

Již řadu let se profesně věnuji výrobě smaltovaných šperků, které na fleru najdete  na druhém profilu pod jménem majdau . Klasický smalt vypalovaný v peci mě baví  především svou nepředvídatelností a i po dvaceti letech mě neustále překvapuje a ukazuje nové možnosti.  Ráda experimentuji s barvami, které vypaluji v peci na mnoho pálení a stále jsem překvapena tím, jak se smalty mezi jednotlivými páleními nečekaně mění. U této technologie  jsem nucena své výtvarné představy podřídit materiálu a možnostem smaltu, ke kterému i po 20 letech přistupuji s respektem.

Tento profil byl založen pro prezentaci mé kresby a malby, která pro mě pro mě představují protipól k práci se smaltem, který vyžaduje pomalost, pečlivost i nutnost se výtvarně přizpůsobovat technologii.   Někdy s nadsázkou říkám, že smalty i kreslené a malované obrazy tvořím jinou polovinou sebe sama. Výsledek u smaltu se sice těžko přesně plánuje, přesto se smaltem  musím pracovar opatrně, pomalu a postup nanášení barev je třeba racionálně promýšlet. Částečná nepředvídatelnost výsledku je dána technologií smaltu, nikoliv možností rychlé intuitivní tvorby, kterou hledám právě u pastelů a akvarelu. 

 

 

 

 

V zahradě

 

Divoká květena (pastel na korku v rámu)

 

Trojice (pastel na korku v rámu)

 

 

 

 

Královská rodina a zvíře (pastel na korku v rámu)

 

 

 

 

Způsob dopravy
Pokud si objednáte zároveň z mého smaltového profilu "majdau" , platíte pouze jedno poštovné. Obrázky pošlu doporučeně do druhého dne po připsání platby na účet.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od magdau

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--