Domů Profil prodejce Larenty
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Popůvky, ČR
  • 7353 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (946) 100%
Nadšenci: 3082
Aktivita: aktivní
Prodáno: 7353
Registrace: 27.1.2012
Město: Popůvky
Stát: ČR
Důležitá informace: Odesílám pouze jednou za týden a to v uterý. Děkuji za pochopení.

Larenty

/ Prodávající
Novinky
1072591
14.9.2023 Obchůdek otevřen! V nabídce kousky k odeslání.. :)

V nabídce naleznete již vyrobené zboží, takže nejsou možné změny. Z důvodu nedostatku času, odesílám 1x za 7 dní. Děkuji za pochopení.

 

Něco málo o mně a mém tvoření si můžete přečíst v rozhovoru pro flér. ROZHOVOR (klik)

U některých výrobků najdete dodání do 7 pracovních dnů a to proto, že je nemám vyrobené dopředu (zvířátka, miniaturky jídla) a musím je znovu zhotovit, výrobu šperku začínám připsáním platby na účet, o které dostanete informační email. Zboží odesílám pouze 1x týdně a to každé PONDĚLÍ...!

Poštovné od 1000 Kč ZDARMA!!!

  

VÝMĚNA  HÁČKŮ,PUZETEK ZA TY Z CHIRURGICKÉ OCELI

Pro slečny s citlivou pokožkou, možnost výměny afrohačku nebo puzetky u peciček za chirurgickou ocel, která nezpůsobuje alergie a nijak kůži nedráždí. V sekci materiál si je můžete přidat k objednávce + 8Kč/pár a já před odesláním komponenty vyměním. (klik na obrázek) 

Výměna je možná u všech naušnic se zavěšením, ale výměna puzetky u peciček je možná jen u výrobků, které lze opakovaně vyrábět (hrníčky, zvířátka, výrobky na přání)

  

Možná výměna za KLIPSY (náušnice pro ty bez dírek v uchu).

 

DÁRKOVÉ BALENÍ

Pokud jste si u mě v nabídce vybrali šperk a chcete jej dát jako dárek, stačí přikoupit dárkovou krabičku - cena 22 Kč. (klik na obrázek)

 

NĚCO O MNĚ

Jsem absolventka Masarykovy univerzity v Brně ekonomické fakulty, i přes jiné zaměření mě výroba šperků z FIMA naprosto pohltila a uchvátila svými možnostmi, proto se jí věnuji naplno.. 

Jsem ráda, že se Vám mé šperky libí a navštěvujte můj profil, velice si toho vážím a proto v případě, že se Vám zalíbí některé z mých prodaných šperků - kontaktujte mě, pokusím se Vám, co nejvíce vyhovět a to i u případné změny barvy u někerých produktů. 

Z důvodu nedostatku času šperky na přání tvořím vyjmečně, pokud se s Vámi domluvím na zakázce počítejte, prosím, s delší dobou dodání - nevadí mi, pokud se mi pak připomínáte a píšete, vždy se snažím reagovat zpět, ale bohužel není v mých možnostech vždy vše urychlit, protože jsem na všechno sama a objednávky z nabídky již vytvořených šperků mají přednost.

 

MOJE TVORBA

Snažím se co nejvěrněji napodobit jídlo, upravit jej tak aby vypadalo lákavě a bylo extravagantně nepřehlédnutelnou ozdobou.

 

 Vytvářím šperky v podobě zvířátek, pro milovníky pejsků nově i pejsky na přání.

Miluji barvy, míchání různých odstínů a jejich splynutí v přívěšcích či setících, kde používám různé vzory, nejčastěji  můj nejoblíbenější vzor klimt.

 

 

Obdivuji lidi, kteří se nebojí být originální a svoji, cením si snahy každého, kdo tvoří ze sebe a s láskou.. Touto cestou i prosím o respektování a nekopírování mých výrobků.

 

#fler-anketa:148#

#fler-anketa:302#

ODESÍLÁNÍ

Zboží odesílám  po připsání platby na účet pouze jeden den v týdnu. Při objednáni více kusů šperku platíme samozřejmě jen jedno poštovné. 

V případě nedoručení zboží do 5 pracovních dnů od upozornění emailem o odeslání mě kontaktujte, chyba je zřejmě na straně pošty a já vzniklou situaci budu řešit.

 

OSOBNÍ PŘEDÁNÍ

Bohužel z důvodu špatné dostupnosti není možné!

  

BALENÍ

Výrobky zasílám doporučeným dopisem Českou poštou.

Šperky jsou baleny do celofánových sáčků vhodné velikosti, poté jsou přebaleny bublinkovou fólií nebo jsou vloženy do přepravní krabičky, záleží na typu objednávky, poté jsou odesílány v bublinkové obálce.

 

OCHRANA ŠPERKŮ

Šperky z FIMA jsou pevné, i přes jejich odolnost nedoporučuji se šperky spát a koupat se.

 

DORAZILO MI POŠKOZENÉ ZBOŽÍ

I přes mé snahy šperk co nejlepe zabalit, aby odolal i nešetrné přepravě se může stát, že zboží dorazí poškozené - v tom případě mě kontaktujte

Situaci můžeme řešit tak, že zboží zašlate zpět, kde jej buď opravím (slepím) a poté Vám je zašlu opravené zpátky nebo Vám navrátím peníze.

Pokud usoudíte, že poškození není natolik vážné, že si jej opravíte sami doporučuji sekundové lepidlo.

 

ZBOŽÍ NENÍ DLE MÝCH PŘEDSTAV

Pokud zboží, které jste u mě zakoupili není dle Vašich představ je možné do 14 dnů od přijetí zasilky, zboží vrátit zpět a já Vám pošlu peníze zpět na účet.

Způsob dopravy
Česká pošta - doporučeně. Zboží odesílám pouze jeden den v týdnu z důvodu špatné dostupnosti k poště.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od Larenty

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--