Domů Profil prodejce MagsBags
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 1 hodiny.
  • Brandýs nad Labem, ČR
  • 4888 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (825) 100%
Nadšenci: 1428
Aktivita: aktivní
Prodáno: 4888
Registrace: 3.4.2012
Město: Brandýs nad Labem
Stát: ČR

MagsBags

/ Prodávající
Novinky
888781
23.6.2020 V termínu od 3.7.-13.7. 2020 fungujeme v omezeném provozu. Objednávky přijaté a zaplacené od 3.7. 2020 budeme odesílat až v týdnu od 13.7. Děkujeme za pochopení.

Vítejte v mém malém krámku.

Jmenuju se Magda, mám ráda své tři děti a rodinu, letní rána, voňavou kávu, kopretiny a fialky, praktické věci.....

Chtěla bych být i trochu užitečná pro naše okolí a tak jsem vymyslela takovou protiigelitovou kampaň. Po večerech stříhám látky a šiju svačinové kapsy, které nahradí igelitové obaly, potravinové folie a nekvalitní plastové krabičky (nic proti těm kvalitním, které jsou pevné a dlouho vydrží). Jsou lehké, pro děti i snadno otevíratelné a pro maminky snadno udržovatelné.

Můžete v nich nosit svačiny...jak do školy tak i do práce, hodí se jako kapsa na doklady, malovátka, pohotovostní lékárnička a nebo třeba schovka na hygienické potřeby.

Velmi oblíbené jsou i svačinové ubrousky, které poslouží nejen jako obal pro přenesní svačiny, ale i jako prostírání, když chcete svačinu sníst.

Vnitřní látka svačinových kapes i ubrousků je nylonová s PU zátěrem, atestovaná na styk s potravinami v TZU Zlín. Je bez olova a ftalátů.

Najdete zde i CHLEBAPSY a CHLEBOUSKY, velké ubrousky na chléb. Jsou také, jako svačinové kapsy, dvouvrstvé. Vnitřní látkou je len, krásně chléb uchová a nemusíte se bát, že by se Vám zapařil a nebo začal plesnivět.

Mezi poslední novinky patří obědové tašky, kam se vejde nejen dopolední svačina, ale jídlo na celý den. Také jsou vypodšívkované omyvatelnou látkou a lehce se udržují.

Zkrátka věci, které Vám nahradí plastové alternativy;-)

Většinu věcí, které potřebuji kupuji od českých výrobků, etikety a údržbové štítky mi vyrábí také česká firma. Někdy používám i zahraniční látky, ale kupuji je od českých dodavatelů.

Tak neváhejte vstoupit, doufám, že se vám bude můj nápad líbit.:-)

Jen upozorním, že se jedná o autorské dílo a prosím o jeho respektování....

TOPlist

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od MagsBags

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--