Domů Profil prodejce monique.tvoreni
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 hodin.
  • Luby, ČR
  • 287 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (73) 100%
Nadšenci: 274
Aktivita: aktivní
Prodáno: 287
Registrace: 22.2.2009
Město: Luby
Stát: ČR

monique.tvoreni

/ Prodávající
Novinky
1035913
29.11.2022 originální dřevěné krabičky - na čaje, šperky, poklady ... dárek, který potěší i poslouží

 

Zdravím všechny,

jmenuji se Monika a na netu se prezentuji pod přezdívkou monique.tvoreni. Právě proto, že mě baví všelijaké tvoření, od decoupage po výrobu přírodní kosmetiky. V mé nabídce najdete decoupage dřevěných produktů, pláten, textilu, skla, pletení pedigu, odlévání přírodních svíček, výrobu mýdel a sprchových gelů, baví mě i hrátky s fimem. Veškeré dřevěné produkty vyrábí můj manžel - truhlářství Bartoš. Přírodní kosmetiku dělám jen z nejkvalitnějších surovin tak, aby její používání bylo pro nás všechny potěšením a zážitkem. Svíčky zase zkrášlí naše domovy, rozjasní mysl a uvolní nahromaděný stres, který prožíváme každý den. Pedigové košíčky, ošatky, tácy zútulní naše domácnosti a stanou se originálním doplňkem. Předměty s dekorem decoupage se stanou originalitou, potěšením a pomocníkem pro celou rodinu.

V případě, že byste měli zájem o podobné zboží, ale např. v jiné barvě či velikosti, nebojte se a kontaktujte mě, určitě společně vymyslíme vhodné řešení.

Těším se na Vás...

Způsob dopravy
Zboží zasílám zásilkovnou, nebo poštou. Každý předmět je zabalen ve stretch folii, popř. v bublinkové folii a uložen v papírové krabici,tak aby nedošlo k jeho poškození. Jestliže si zároveň objednáte zboží i z mého druhého obchůdku monique-tvoreni-material, platíte samozřejmě jedno poštovné.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od monique.tvoreni

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--