Domů Profil prodejce diko
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 30 minut.
  • Brno, ČR
  • 6 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (4) 100%
Nadšenci: 104
Aktivita: aktivní
Prodáno: 6
Registrace: 7.6.2012
Město: Brno
Stát: ČR

diko

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Zdravím.

Mám ráda praktické věci. Mám ráda, když věci mají myšlenku. Mám ráda, když věci vypadají pěkně. Mám ráda užité umění. Mám ráda dobré nápady (a nejen ty své ;). Ráda dělám ze starých věcí nové. Ráda tvořím. Ráda zužitkovávám. Ráda improvizuji. Ráda přistupuji k věcem svým způsobem.

To, co chci vyrobit obyčejně nějak vyrobím (myslím, že řada mých technologií by si zasloužila patent ;), s rukama mi to celkem jde. Trochu kreslím, maluju, stříhám, lepím; trochu brousím, natírám, šroubuju, přitloukám; trochu šiju, pletu, peču, zdobím... od všeho trochu, většinou až když je to potřeba.

Nosím v hlavě spoustu nápadů - některé zapomenu, některé vytřídím, některé rozvinu, některé uskutečním, některé vám nabízím... a některé z nich snad některé z vás osloví.

Do flerového světa jsem vstoupila s nabídkou šitých rokajlových šperků. S korálkovou jehlou přemlouvám korálky, aby se ukázněně seskupovaly do různých tvarů... a narozdíl od našich dětí mě ty titěrné blešky docela poslouchají. Nápady líhnoucí se v hlavě se zhmotňují a rostou, někdy tempem hlemýždím, jindy jako z vody. A když dorostou, učešu jim vlásky, uvážu mašličku, a hybaj sem, předvést se ve světle vašich monitorů.

                                                                                                

Můj největší úspěch v roce 2014 - vítěztví v mezinárodní soutěži šitého korálkového šperku Battle of the Beadsmith 2014 (BOTB'14). Se svým náhrdelníkem Dotek ráje (Touch of Paradise) jsem obstála v konkurenci 255 účastníků ze 40 zemí. Trochu více o tom v článku FlerMAGu.



Dnem 8. 11. 2012 jsem se stala členkou klubu tvůrců šitých rokajlových šperků, Fler Beadweaving Team.

 

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od diko

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--