Domů Profil uživatele juth-design
  • Na Fleru od roku 2012, ČR
Hodnocení: nedostupné
Registrace: 28.10.2012
Stát: ČR

juth-design

/ Nakupující
Profil

* zakázkové krejčovství

* pánská i dámská móda

* historické, fantasy a filmové kostýmy

* taneční kostýmy

* stylové textilní doplňky

* vše kvalitně krejčovsky zpracováno

* osobní přístup, práce na zakázku

Kdo jsem?

Jmenuji se Anna - a rozhodně mne lze označit za nadšence do tvorby všeho druhu - od kresby a malby, přes řezbu a "sochařství" (pokud se mé pokusy tak dají nazvat) až po textilní práce. Ono poslední je má největší vášeň, a tak nebylo jiné volby než se stát studentkou Oděvního designu na UUD ZČU. Stále ještě úspěšně studuji a učím se každým dnem.
Specializuji se na historií, tradicemi různých etnik a fantasy inspirované (!nejde tedy o Living History ani o čistě tradiční oděvy) oblečení. Šiji "již" pátým rokem, krejčovské dovednosti jsem se naučila pod odborným vedením úžasné paní Čihákové a nepřestávám se dále vzdělávat. Mám už za sebou nemálo úspěšných projektů a doufám, že brzy budu schopná díky novému studiu podávat ucelenější a profesioálnější výsledky.
Mojí zásadou je pečlivé krejčovské zpracování a pokud možno kvalitní materiál - přírodní vlákna, kovové a kožené komponenty, originální ozdoby, ruční dekorace.
Kromě textilní tvorby se zabývám také kresbou a malbou, i když ta pro mne je spíše koníčkem a relaxací, když už mě omrzi šicí stroj. Ale protože jsem workoholik a moje ruce mi nedají pokoj, tak realxuju opět tvorbou :)
Co vám nabízím?
Kromě hotových výrobků (doplňků, tanečních kostýmů a drobností, šperků a tisků mých maleb a kreseb), kteréj sou pro vás připraveny k okamžitému odeslání, zde prezetuji hlavně své realizované zakázky. (zdaleka ne všechny) Kteroukoliv z nich mohu pro vás upravit nebo realizovat něco zcela nového, založeného na některé z mých prací nebo mohu vypracovat i zcela nový návrh podle vašich přání. Hotovou zakázku pak zde na Fleru vystavím jako rezervovanou.
K většine krejčovských prací je třeba osobní zkouška/y. Ta je možná v Praze, Plzni nebo Liberci. Pokud z nějakého důvou na zkoušky nemůžete nebo nechcete jezdit, můžeme se pokusit společně vymyslet úpravu oděvu tak, aby zkoušku nevyžadoval. Pokud to ovšem nebude možné, bohužel nebudu moci práci zrealizovat :)
Máte-li zájem o zadání zakázky, využijte komentář pod zbožím, které vás zaujalo nebo vnitřní poštu. Ráda Vám vyhovím v úpravách na přání a padnutí oděvu.
Doufám, že v mém malém království najdete k pokochání nebo zakoupení něco, co vás potěší a okouzlí.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--