Domů Profil prodejce Sluneční květ
  • aktivní prodejce od r. 2014
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Zlín, ČR
  • 3 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (2) 100%
Nadšenci: 20
Aktivita: aktivní
Prodáno: 3
Registrace: 29.1.2014
Město: Zlín
Stát: ČR

Sluneční květ

/ Prodávající
Novinky
368917
15.3.2015 20.7.2016 NOVÉ ZBOŽÍ obraz - Anděl dokončení a úplnosti :-)

Terapeutka a výtvarnice Anna Vičánková Luhačovice Zlín

Obrazy kreslím téměř výhradně pastelkami KOH-I-NOOR a GIOCONDA hart a soft pastels. Používám různé druhy a typy, hlavně takové s kterými se mi dobře kreslí. Při absolutním myšlenkovém uvolnění proudí energie skrze mé Srdce a v jemném procítění namaluji do obrazu lehkou esenci pro určitou bytost, prostor či přítomný okamžik. Vše co nyní tvořím, je již v Nových jasných světelných energiích, které pomáhají i skrze mé obrazy prostupovat veškerou hmotu a vše propojovat do Jednoty čisté Lásky. Dnes je možné touto formou citlivé vnímavé bytosti pomoci v hledání a pochopení života samého ale také uvědomění si sama sebe. Každý obrázek má i své poselství pro nového majitele, nebo majitelku. Vždy dávám přednost osobní schůzce. Pokud to ale není možné, pošlu informace e-mailem. Děkuji všem, i skrze Vás pomáhám a přispívám k tomu aby byl svět lepší a s lehkostí proplouval transformací. S Láskou v Srdci Anna Vičánková
 

Obraz: "Dovol svému vnitřnímu světlu zářit"

BARVY A JEJICH VÝZNAM
Každá barva má určitý druh frekvence. Již v dávných dobách bylo známé, že jednu a tu samou frekvenci můžeme vnímat několika vjemy. Je to barva, tón, vůně, chuť a tvar. Barva v sobě obsahuje jangový základní element. V převaze každého tónu je jinový element. Vůni přiřazujeme vzdušný element a chuti pak vodní element. Staré tradice hovoří, že v dotyku se mísí všechny živly . Dotyk je důležitý pro člověka bezprostředně po narození.
 
 
 
Pohankový hřejivý polštářek s potiskem energetického obrazu
 
Pohankový polštářek má jedinečnou vlastnost akumulovat teplo. Díky tomu ho můžete využít k terapii suchým teplem nebo ke studeným obkladům. Tím pomáhá zmírňovat napětí a bolest. Energii obrazců můžete intuitivně využít k přikládání na tělo podle své vlastní potřeby intuice a cítění.
 
Pohanka pomáhá lidem trpícími migrénami, dlouhodobými bolestmi v záhlaví a v oblasti krční páteře. Polštářek je elastický, rychle a dobře se formuje podle tvaru páteře a takto ulevuje bolesti. Působí uklidňujícím způsobem, zejména u žen v období menstruace, kdy působí antidepresivně. Také dochází ke zlepšení nespavosti, vnitřního neklidu a úlevě při zánětu trojklaného nervu. Je-li přikládán nahřátý na bederní oblast, záda ramena a zátylek, ulevuje bolestem. Polštářky jsou velmi lehké, proto jsou vhodné i pro malé děti, když mají bolavá bříška.
Výjimečné vlastnosti polštářku z pohankových slupek ocení i zdraví lidé jako prostředek k uvolnění po náročném dni.
Také se dá využit i jako dekorace.
 
Polštářky jsou tisklé ekologickými zdravotně nezávadnými barvami.
V létě nahřejte polštářek na slunci, v zimě na radiátoru nebo v troubě.
Nenahřívejte v mikrovlné troubě!!
Rozměr: 20x15 cm
 
Srdce vás povede k výběru toho pravého polštářku :-).


 

Způsob dopravy
česká pošta
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Sluneční květ

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--