Domů Profil uživatele Kyrilla
  • Na Fleru od roku 2014, ČR
Hodnocení: nedostupné
Registrace: 25.6.2014
Stát: ČR

Kyrilla

/ Nakupující
Profil

O mne

Pracuju asi 13 hodin denně jako projektová manažerka. Když pak přijdu domů, rozvalím se v obývacím pokoji, nemůžu vypnout. Mojí nemocí je, že neustále musím něco dělat. Zaručený způsob, jak vypnu aspoň pracovní okruhy v mém mozku po večerech, je tvoření.

Za ty roky jsem už vyzkoušela mnooooho technik tvoření (korálky, fimo, pedig, fusing, háčkování, smalt, paličkování, drátování, stříbro, decoupage, origami, svíčky… mnoho mnoho), avšak všechny měly jednu vadu – vysoké náklady, pořád vás to nutilo kupovat nové a nové věci, nástroje, materiál. A jako správná projektová manažerka jsem se zamyslela – existuje tvořící technika, která by mě nestála tolik a stačí na moje nároky?

Vyhrál quilling.

Nařezané papírky, lepidlo a proříznutá špejle a co všechno to dokáže! Ačkoliv to většinou lidé používají na přáníčka, já se samozřejmě přáníčky rychle unudila a vrhla se na 3D.

A má druhá nemoc je, že se neustále musím zdokonalovat – zlepšovat svojí techniku. A když dosáhnu stropu, začnu se nudit a to ve spolupráci s mojí první nemocí nedělá nic dobrého :)

Jediné, co mě nebaví, je vaření :-) Take away v oblasti Karlína (v Praze) řeší vše.

 

O šperkách

Věci vytočím, poslepuju, nalakuju, doladím, vyfotím :)

- Jsou velice lehké – to osobně oceňuju, protože z těžkých náušnic se mi (ano, opravdu), dělají migrény (ale to se mi dělají, i když mám čelenku na hlavě).

- Neexistuje žádné omezení, stačí si sehnat mnoho barev papíru a pak už jenom točit a točit.

- Vypadá to někdy jako fimo, ale náklady jsou daleko nižší než u fima. A jak jsem už vysvětlila výše, to já raději.

- Nejsou voděodolné! Nesprchovat se v nich omylem, nekoupat se v nich. Ale třeba déšť jim nevadí, na to jsem zase použila dost laku.

- Věci jsou pevně utažené a drží tvar (také díky laku), ještě extra utužené lepidly. Ale nemusíte jejich pevnost testovat třeba tím, že v nich usnete anebo na ně položíte televizi ;-)

 

 

Způsob dopravy

Poštou doporučeně v bublinkové obálce. Zboží dávám do kartónu, aby se neponičilo (Česká pošta mívá brutální sklony) a ještě jednou do bublinkové folie. Osobní odběr v Praze 9 a 8 teoreticky možný.

Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--