Domů Profil prodejce Říše pohádek
Jitka Brožová
  • aktivní prodejce od r. 2014
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • Praha 81, ČR
  • 240 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (65) 100%
Nadšenci: 351
Aktivita: aktivní
Prodáno: 240
Registrace: 11.10.2014
Město: Praha 81
Stát: ČR

Říše pohádek

/ Prodávající
Novinky
1093304
10.2.2024 VALENTÝN se blíží! A proto jsem vytvořila i tuto stejnojmennou kategorii.

V této kategorii najdete tématické zboží, které můžete do půlnoci 14.2.24 zakoupit se slevou 14%.

https://www.fler.cz/shop/...

Pod objednávku zadejte kód: 4Q1-7VV-KXE

  Byl nebyl svět fantazie, kde bylo dost místa a slunce pro každého. Byly nebyly dvě zakleté dívky, které si ten svět vysnily a po večerech tvořily. Byla nebyla Říše pohádek v jedné zahradě, kde bzučí včelky a v chaloupce bydlí plno zvířátek. Byla nebyla Říše pohádek a v té říši zastavil se čas, ale nakouknout může každý z vás.

 



 

  Jak vidno z předchozích obrázků, hrníčky jsou dílem mnoha kouzelných bytostí a tajemných tvorů, kteří využívají všechna svá nejlepší kouzla, aby tak prostřednictvím konečného výrobku přenesli dobrou náladu z Říše pohádek k Vám do reálného světa. Nikdy je neuvidíte. Nechtějí se ukazovat, protože jsou trochu víc ušmudlaní od hlíny a barev.

 

 

Navštivte také další mé dva obchůdky:

 a

  Nejsem plátcem DPH. 

  Fakturu v tištěné podobě zasílám pouze na vyžádání. Samozřejmě ji vystavuji ke každé objednávce a máte ji k dispozici v elektronické podobě přímo u objednávky. 

  Často se ptáte na možnost osobního předání. Z časových důvodů není možné. Pokud ale máte jen obavy, že pošta balíček nedoručí v pořádku, pak Vás mohu ujistit, že zboží balím opravdu hodně důkladně. 

  Něco jste si vyhlédli, ale zboží je již prodané? Nezoufejte, většina úspěšných produktů bude opět časem v prodeji. Nejlépe je nastavit si odběr novinek nebo přímo u požadovaného produktu hlídání vystavení položky. 

  Zakázková výroba zatím z technických i časových důvodů většinou není možná. Rovnou bych ráda zdůraznila, že cizí design nepřipadá v úvahu. Nežádejte tedy figurky z oblíbených dětských filmů ani kopie zboží jiného prodejce. Cena atypické zakázky se může vyšplhat na několikanásobek ceny běžně nabízeného produktu a bude na ní požadována nevratná záloha. Celá výroba je časově náročná, nejen že se jedná o ruční výrobu, ale hlína musí před výpalem důkladně proschnout, u větších kusů to může trvat i týdny. Dále pak ani výpal není zadarmo a tak se občas čeká, než se pec naplní. Proto tedy doporučuji vybírat si z dostupného zboží, případně si počkat na zopakování již prodaného produktu. Vážím si Vaší přízně a nechci nabízet nemožné.  

 

TOPlist

Způsob dopravy
- Česká pošta balík na poštu nebo na adresu - Zásilkovna na výdejní místo nebo na adresu - PPL na výdejní místo nebo na adresu Odesílám nejdéle do 3 prac.dnů po připsání obnosu k mému účtu.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Říše pohádek

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--