Domů Profil prodejce Lina Pav Art
  • aktivní prodejce od r. 2015
    Reaguje na objednávky obvykle do 3 hodin.
  • Lanškroun, ČR
  • 10 prodaných kusů
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 6
Aktivita: aktivní
Prodáno: 10
Registrace: 27.8.2015
Město: Lanškroun
Stát: ČR

Lina Pav Art

/ Prodávající
Novinky
553376
6.10.2016 Právě zahajujeme prodej Mandalového kalendáře pro rok 2017. Již můžete objednávat ;-)

Tvořím s láskou a ze srdce.

Když maluji, zapomínám na čas a svět kolem mě přestává (na chvíli) existovat. Jsem jenom já a moje malba a energie, která proudí.

Zde na Fler.cz nabízím ručně malované mandaly podle vlastních návrhů. Každá z nich je originál, malované vodovými barvami.

Dále obrazy olej na plátně (již na rámu). Olej na plátně je obvykle abstrakce, někdy kobminace reálného prvku s abstrakcí.

Inspirace přichází ve vlnách a z různých míst. Cítím ji v přírodě, hledám ve svém vnitřním světě. Vede mne má intuice a fantazie. 

 

Krásný život všem

Pavlína

Z jakých materiálů jsou mandaly vytvořeny?

Mandaly jsou vytvořené vodovými barvami, fixami a tužkou. Pokud u konkrétní mandaly není uvedeno jinak rozměr každé z nich je 20,5 x 20,5 cm, jsou vyhotoveny na papíře 80g a následně zataveny do laminovací fólie, čímž se původní rozměr rozšíří na každé straně zhruba o 2-3mm. 

Každá mandala je vyhotovena pouze v jednom originále. U některých je možné najít další barevné kombinace - žádná mandala však není úplně stejná.

Jak si svou mandalu vybrat?

V klidu se usaďte před monitor, možná si i uvařte čaj, nebo kávičku, zařiďte si nerušený čas. Prohlížejte si postupně mandaly jednu za druhou. "Vaše mandala" by Vás měla okamžitě oslovit, tzn. líbit se Vám na první pohled, měli byste se na ní dívat s potěšením a mít chuť ji vidět opakovaně. Pokud Vás na mandale něco ruší a je Vám to nepříjemné, není pro Vás. Jetliže Vás mandala něčím přitahuje, dejte jí šanci.

Pokud si na poprvé nevyberete, nezoufejte. Ty které Vás osloví, si po pár dnech prohlédněte znovu. Mandaly působí svými tvary a barvami a každý den Vás může oslovit jiná. Takže třeba jen nebyl vhodný den k výběru "té Vaší".

Jak mandalu používat?

Mandalu je vhodné zavěsit, nebo položit na Vaše oblíbené místo, kde si ji můžete několikrát za den nerušeně prohlížet. Místo je zároveň vhodné zvolit tak, aby mandala někomu nevadila - každý z nás je jiný a obrazec, který na Vás působí dobře, může jiného rušit. Buďme tedy ohleduplní.

Mandaly jsou zatavené, takže si je můžete položit i někam, kde hrozí, že je umažete - lze je omýt.

Pokud se Vám mandaly líbí, ale "tu Vaši" jste nenalezli:

Po domluvě je možné vytvořit osobní mandalu přímo pro Vás. Lze domluvit mandaly jiného rozmeru, s jiným druhem barev (např. akrylové barvy), nebo jiný podklad (plátno).

 

Těším se na Vaše nápady,

s úctou Pavlína

Objednané zboží zasílám Z8silkovnou zabalené v ochranné fólii (obálce), v kartonu (dle typu zboží.

Pokud je jedná o zboží, které je skladem, je to obvykle následující pracovní den po vložení Vaší objednávky.

Pokud chcete vytvořit vlastní mandalu dle vašich požadavků, záleží na rozměrech a motivu mandaly - obvykle do týdne až deseti dnů může být práce hotová.

Vytvoření obrazu olejomalbou trvá déle, hlavně v důsledku zvolené techniky. Olej musí řádně zashcnout a potom je třeba nanést ochranný lak, obvykle tento proces trvá asi půl roku (záleží na vrstvě barvy).

V případě, že se Vám dodané zboží nebude líbit, můžete je na vlastní náklady poslat zpět, pokud dorazí nepoškozené, vrátím Vám částku za mandalu (nikoli poštovné).

 

Způsob dopravy
Zboží zasílám Zásilkovnou zabalené do ochranné fólie. Po domluvě je možné zboží vyzvednout osobně.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Lina Pav Art

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--