Domů Profil prodejce Zlatá jehlice
  • aktivní prodejce od r. 2015
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Praha 6, ČR
  • 200 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (51) 100%
Nadšenci: 585
Aktivita: aktivní
Prodáno: 200
Registrace: 19.10.2015
Město: Praha 6
Stát: ČR

Zlatá jehlice

/ Prodávající
Novinky
911236
4.11.2020 Vložen nový šátek z merina https://www.fler.cz/zbozi...

Autorské pletené doplňky a oblečení

 

Vyrábím originální doplňky a oblečení pro ženy. Pro jejich pocit - potěšit se, udělat si radost, cítit se jedinečná, nechat se hýčkat příjemným materiálem. Pro ty, které chtějí něco jiného, než koupí jako sériovou výrobu v obchodě. Mé výrobky jsou každý kus originál, pouze jeden kus.

V mém obchůdku najdete pletené svetry, ponča a oděvní doplňky - čepice, šály, šátky, nákrčníky, bezprstové rukavice, ale i pouzdra na mobilní telefony, kabelky, polštářky. Najdete zde věci na zimu i na léto, teplé i vzdušné. Pletení se věnuji už velmi dlouho, v poslední době pletu i na ručním pletacím stroji. Výrobky pletené na stroji jsou pečlivě ručně dokončované. Pokud by vás zajímalo, jak vypadá práce s ručním pletacím strojem, nakoukněte zde do blogu.

Baví mě vymýšlet různé vzory a střihy nebo kombinace. Od každého zboží dělám většinou pouze jeden kus. 

Nakoukněte také v dolní části profilu do Fler boxu PRODÁNO JINDE, pokud by se vám tam něco zalíbilo, kontaktujte mě vnitřní poštou.

Novinka - pletené kousky z krásných ručně barvených přízí z přírodních materiálů - merino, vlna, hedvábí. Osvědčené stálice jsou jarní a letní pleteniny z bavlny a bambusu.

Pokud máte znějakou vlastní představu o pleteném výrobku pro Vás, neváhejte mě kontaktovat, určitě se domluvíme. Dodací lhůta při pletení na objednávku je u malých výrobků (čepice, šály) 10 dnů, u větších (svetry, ponča) podle domluvy.

Vaše Jana

---------------------------------------------------------------------------------------

 

---------------------------------------------------------------------------------------

Pletené výrobky perte v ruce na 30° v jemném pracím prostředku, neždímejte, pouze vymačkejte do ručníku, sušte volně rozložené na ručníku, nevěšte. PODROBNÉ POKYNY ÚDRŽBY VÝROBKŮ PŘIKLÁDÁM KE KAŽDÉ ZÁSILCE.

Vše je vyrobeno v nekuřáckém prostředí bez zvířecích alergenů.

--------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

Způsob dopravy
Zboží je odesíláno Českou poštou jako doporučené psaní, případně jako doporučený balík podle velikosti a ceny zboží nebo Zásilkovnou. Poštovné a balné je účtováno s ohledem na aktuální ceník České pošty a Zásilkovny. Elektronické faktury jsou dostupné ke stažení na Fleru u každé objednávky. Tištěné faktury zasílám na vyžádání (poznámka v objednávce).
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od Zlatá jehlice

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--