Domů Profil prodejce chrapcus
Antonín Chrapan
  • aktivní prodejce od r. 2015
    Reaguje na objednávky obvykle do 1 hodiny.
  • Lenora, ČR
  • 200 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (51) 100%
Nadšenci: 104
Aktivita: aktivní
Prodáno: 200
Registrace: 13.12.2015
Město: Lenora
Stát: ČR

chrapcus

/ Prodávající
Novinky
1036983
5.12.2022 Půllitr chmel - posledních 20 ks. Další již pravděpodobně nebudou kvůli zavření hutě.

Malá rodinná firma fungující od r. 1996 navazující na tradice lenorského sklářství, se zaměřením na broušené sklo užitkové i luxusní a zakázkovou výrobu.

Rok po uzavření velké sklárny Český křišťál v Lenoře jsme v roce 1996 otevřeli naši malou, rodinnou brusírnu skla, která je dnes poslední dědičkou slavného lenorského sklářství.

Jednotlivé broušené výrobky jsou vyráběny klasickou technologií koulení skla na kuličských strojích za pomocí keramických a diamantových kotoučů.

Brousíme na zakázku převážně na diamantových kotoučích olovnaté sklo pro chemické leštění. Rostlinné dekory jsou vytvářeny vyučenými kuliči skla. Důraz klademe na to, aby si návštěvník odnesl náš produkt vyrobený ručně. Výběr surovin a výrobní procesy volíme tak, aby naše broušené sklo bylo cenově dostupné širokému okruhu zákazníků. Volíme tedy mezi levnější surovinou – sodnodraselným sklem a dražším sklem olovnatým. Rádi bychom, aby naše výrobky našly uplatnění nejen při slavnostních příležitostech, ale i v každodenním životě. Dát květiny do hezké vázy, pít z broušených skleniček, ovoce uložit na mísu nebo do skleněného košíku, nalít si ze džbánu, nabídnout dort na tácu a vánoční cukroví na broušeném talíři.

Každý ručně vybroušený skleněný výrobek je uměleckým originálem. Chceme, aby naše výrobky ze skla našly uplatnění ve Vaší domácnosti nebo potěšily Vaše blízké.

Při výběru broušeného skla v naší prodejně vybíráte nejen podle vzhledu, ale zároveň se můžete podívat i pod ruce našich kuličů, jak výbrus vzniká. Nabízené výrobky můžete porovnat s exponáty v sousedícím Sklářském muzeu.

V současné době Vám můžeme nabídnout nejen nové, moderní vzory, ale i širokou škálu prvků a motivů, které odkazují ke staleté tradici šumavských brusičů skla a také naší rodinnou sklářskou tradici trvající přes 150 let.

Vlastníme certifikát Šumava originální produkt na naše výrobky Sklo broušené- matový brus. Na stránkách Šumavského originálního produktu mimo jiné můžete slyšet povídání majitele o svém podniku a radostech i úskalích podnikání ve sklářském průmyslu.

Návštěva Lenory pro Vás může být zajímavá nejen pro svého sklářského ducha, ale i pro množství jiných výletních cílů. Ku příkladu každou poslední sobotu v měsíci se v obnovené obecní peci peče poctivý domácí chléb. Dále zde v létě obvykle poslední sobotu v červenci probíhají Lenorské slavnosti chleba, během nichž je možnost si u nás vybrousit vlastní skleničku. Vedle těchto lákadel samozřejmě využijte všech krás, které Šumava nabízí.

Zboží zasíláme i poštou a veškeré otázky Vám rádi zodpovíme.

Rádi Vás u nás přivítáme!

Způsob dopravy
Zboží zasíláme Česká Poštou nebo Zásilkovnou, jelikož jde o sklo zasíláme zboží jako křehké, poctivě zabalené. Preferujeme platbu předem, aby se nám balíky zaslané na dobírku nevracely zpět.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od chrapcus

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--