Domů Profil prodejce Elvenlune
Irena Šmérková
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 15 minut.
  • Brno, ČR
  • 1666 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (646) 100%
Nadšenci: 2777
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1666
Registrace: 11.1.2010
Město: Brno
Stát: ČR

Elvenlune

/ Prodávající
Novinky
1092000
31.1.2024 Od 1. 2. do 11. 2. mám dovolenou :)

Eire z Elvenlune - šperky ze snů utkané

Věřím, že šperky jsou zhmotnělé sny a příběhy.

Jsem jejich vypravěčkou a pokornou tvůrkyní.

Tak vznikají jedinečné vílí šperky, talismany na vaší životní cestě.

image

  Okouzlení krásou. Jako když vstoupíte do magického lesa, kde za svitu měsíce žijí vznešení elfové. Jejich ušlechtilé tváře zdobí čarokrásné šperky a čelenky. Pokud se v téhle vysněné zemi cítíte jako ve svém skutečném domově, jste zde na tom pravém místě. Vejděte a kochejte se krásou něžných šperků.

image

  Touha být šperkovou kouzelnicí mě přivedla k práci s drahými kovy a přírodními kameny. Těší mě, že díky nim mohu vyprávět svoje (a hlavně vaše) šperkové příběhy. Miluji proces, kdy z pár kousků kovu a kamínků vznikne něco krásného, co přetrvá po generace. V mé tvorbě se odráží to, co je mému srdci blízké - příroda, fantasy, keltské motivy a secesní ornamenty. Posledních pár let se také specializuji na snubní prsteny a těší mě, že je pro vás mohu vyrábět.

image

  Nejraději pracuji na zakázku, kdy mám možnost vyrobit šperk přímo pro Vás. Nechávám zhmotnit Vaše sny a přání a ráda Vás celým průběhem provedu. Když jednou vyzkoušíte šperky na míru, nejspíš už vám masová produkce přestane stačit. A to je dobře! Nebojte se mít se rády a plnit si své sny. Nebojte se být vílou nebo princeznou - buďte taková, jaká chcete být.

  S láskou Vaše
Irena - Eire

Ps. Zajímá vás víc o tom, jak šperky vznikají a jak nakupovat? Podívejte se do sekce Praktické informace a Zakázky.

image

Pro práci se stříbrem jsem registrována na PÚ pod výrobní značkou IxZ. Šperky ze stříbra Ag 925/1000 s váhou do 3g jsou označeny ryzostní a výrobní značkou, šperky nad 3g jsou označeny výrobní značkou a státním puncem. Šperky ze zlata Au 585/1000 s váhou do 0,5 g jsou jsou označeny ryzostní a výrobní značkou, šperky nad 0,5 g jsou označeny výrobní značkou a státním puncem. 

image

Šperky vznikají v nekuřáckém a bezzvířátkovém prostředí.

Jednodušší kousky vznikají v malosériích, složitější šperky (hlavně wire-wrappingové) jsou originály, vyrobené pouze v jednom kuse. Ráda vám vyrobím šperk na zakázku

Zaměřuji se také na výrobu snubních prstenů - veškeré potřebné informace najdete vždy u zboží, v případě potřeby se mi nebojte ozvat, ráda doplním další info.

image

Na šperky poskytuji doživotní servis a záruku, v případě jakýchkoliv problémů mi napište. Nabízím také možnost rozdělit si platby do 3 splátek - v případě zájmu o splátky mi napište zprávu nebo komentář k objednávce, ozvu se Vám.

Šperky balím do vlastních dárkových krabiček s logem a ještě do poštovní krabice, aby nedošlo k jejich úhoně. Posílám je vždy jako pojištěné cenné psaní určené přímo na šperky a s dodáním do druhého dne.

image

Pro práci se stříbrem jsem registrována na PÚ pod výrobní značkou IxZ. Šperky ze stříbra Ag 925/1000 s váhou do 3g jsou označeny ryzostní a výrobní značkou, šperky nad 3g jsou označeny výrobní značkou a státním puncem. Šperky ze zlata Au 585/1000 s váhou do 0,5 g jsou jsou označeny ryzostní a výrobní značkou, šperky nad 0,5 g jsou označeny výrobní značkou a státním puncem. Viz seznam platných puncovních značek.

image

Máte zájem o šperk na míru? Nebojte se mi napsat!

Zakázky tvoří větší část mé šperkařské práce a jsem za to moc ráda. Těší mě, když mohu zhmotnit váš vysněný šperk a Vy ho budete mít jako svůj osobní talisman na další životní cestě.

Úpravy vystavených šperků:
- není problém se domluvit na úpravě vystavených šperků, napište mi, pokud to bude možné, ráda Vám vyhovím. Úpravy mohou být zpoplatněny, záleží na jejich pracnosti a ceně materiálu.

image

Jak probíhá domluva u zakázkových šperků?
- nejdříve společně vytvoříme návrh a vybereme materiál. Na základě toho orientačně stanovím výslednou cenu a dodací dobu
- do zboží pak vystavím nevratnou zálohu, kterou klasicky objednáte a uhradíte
- pustím se do práce; během procesu výroby často fotím a fotky z procesu vám budu posílat. Pokud by mělo dojít k nějakým nutným změnám oproti původnímu návrhu, budu to s vámi konzultovat
- hotový šperk krásně nafotím a vystavím s doplatkem podle domluvy - a vy se už můžete těšit na balíček!


A jak to vzniká? Nakoukněte pod pokličku...

image

image

Způsob dopravy

Šperky posílám jako cenné psaní v dárkové krabičce. V Brně je možný i osobní odběr - prosím uvést v poznámce u objednávky. Při prodeji na Slovensko zasílám také jako cenné psaní, u ostatních zemí doporučeně nebo jako cenný balík do zahraničí.

Fakturu tisknu pouze na požádání, ale vystavuji ji vždy - v případě potřeby ji najdete v detailech u své objednávky.

Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Zboží

Další zboží od Elvenlune

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--