Domů Profil prodejce Like
  • aktivní prodejce od r. 2016
    Reaguje na objednávky obvykle do 13 hodin.
  • Praha 4, ČR
  • 28 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (5) 100%
Nadšenci: 67
Aktivita: aktivní
Prodáno: 28
Registrace: 25.1.2016
Město: Praha 4
Stát: ČR
Důležitá informace: Milí zákazníci a fanoušci, od 1.1.2020 pro vás na novém profilu připravuji mnoho rad, tipů a triků, jak vyšperkovat vaše osvětlení. Ale nejen to, ale i mnoho novinek a nových řešení pro vaše světla. Nenechte si je ujít a sledujte mě i nadále :) Naleznete mě pod mým vlastním jménem Linda Fait Úsměv Děkuji za vaši...

Like

/ Prodávající
Novinky
828791
5.9.2019 Milí zákazníci a fanoušci. Od 1.1. se na vás budu těšit na novém profilu pod mým vlastním jménem :) Děkuji za vaši přízeň v předchozích letech a doufám, že mi ji zachováte i nadále :) Linda Fait

Milí zákazníci a fanoušci, od 1.1.2020 pro vás na novém profilu připravuji mnoho rad, tipů a triků, jak vyšperkovat vaše osvětlení. Ale nejen to, ale i mnoho novinek a nových řešení pro vaše světla. Nenechte si je ujít a sledujte mě i nadále :) Naleznete mě pod mým vlastním jménem Linda Fait Úsměv Děkuji za vaši přízeň v předchozích letech a budu se na vás těšit na novém profilu. 

 https://www.fler.cz/linda-fait

 

 

Proměňte své staré světlo v originál! Mám nápad!

 Pořiďte si NOVÉ STÍNÍTKO 

a nechte na své stěně rozehrát kouzelnou světelnou dekoraci. Oživte váš domov se stínidly od Like.

 _____________________________________________________ 

V sekci  "Tipy a triky" 

 je pro vás připraveno mnoho praktických tipů a triků, které usnadní Váš nákup Vyplazuje jazyk

 

Stále si nevíte rady? Neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím Fler pošty. Ráda vám na všechno odpovím a vyjdu vstříc i s vlastní představou :)

Oživte Váš interiér s LikeMrkáček

Like_lustr

Vznik každého kousku je jedinečný proces od vytáčení na hrnčířském kruhu, modelování a tvarování, přes následné vyřezávání a zdobení až po konečné úpravy a balení. Vše je dělané bez pomoci strojů pouze rukama. Stínidla vyrábím z keramiky a zpracovávám do mnoha druhů dekorů. Všem výrobkům věnuji maximální péči od surové hlíny až po cestu k Vám. Stínidla jsou snadno otíratelná mokrým hadrem a jednoduše se udržují.

Pokud v aktuální nabídce nenajdete takový design, které by vyhovoval Vaší představě, neváhejte se na mě obrátit vnitřní poštou, ráda Vám vyjdu maximálně vstříc. Mým hlavním zájmem je Vaše spokojenost.

 

like_světla

like

 

 

Tipy a triky

 

Like stínidla jsou navržena tak, aby se dala jednoduše nasadit na nejčastěji používaná světla ve vaší domácnosti, tedy na běžné objímky (E14, E27) a umožnila tak jednoduchou instalaci i pro ty, kteří touží po změně a nechtějí kvůli tomu volat elektrikáře :-) 

 

Nejste si ale jisti, zda bude stínítko pasovat zrovna na vaše světlo?

Zkuste jednoduchý TEST (viz. obrázek), jak ve dvou krocích zjistit, zda je Vaše elektrické zařízení ten správný typ: Krok1 - Vyndejte žárovku a podívejte se pod ní. Na závitu objímky by měl být našroubovaný malý kroužek. Krok2 - Odšroubujte objímkový kroužek a poté by mělo jít vaše staré stínidlo jednoduše sundat bez dalších operací.

 

Prošlo vaše zařízení testem? Máte vyhráno! Stejným způsobem, jen naopak nasadíte nové stínítko. Teď už stačí jen zvolit nový design, vyměnit a máte hotovo!

Jednoduchý návod na instalaci je přiložen ke každému balení, spolu s náhradním objímkovým kroužkem pro snadné uchycení nového stínidla na Vámi zvolené světelné zařízení.

 

Stínidla zhotovujeme ve dvou typech.

A - vhodné pro velké objímky E27

B - vhodné pro malé objímky E14

Rozdíl ve výběru je tedy pouze v tom, zda je určené na malou nebo velkou objímku. V jednoduchosti je to podle toho, zda používáte žárovku s malým či velkým závitem. Malé objímky (E14) můžete najít na lampičkách, bodových světlech v kuchyni, koupelně, nebo nástěnných světlech. Velké objímky (E27) zase najdete většinou u závěsných lustrů, na stojacích lampách atd. Rozhodně to však není pravidlem a proto je potřeba si před nákupem nového stínidla tento detail prověřit. Pokud tento parametr budete znát, bude se Vám pak jednodušeji vybírat.

U každého zboží je vždy znázorněno, pro který typ osvětlení je konkrétní stínidlo vhodné. Zeleně jsou znázorněné objímky velké (E27) a oranžová patří malým objímkám (E14). Není však problém konkrétní typ stínítka přizpůsobit vašim potřebám. :)

Jde vám z toho hlava kolem? Nezoufejte! Stačí mě kontaktovat prostřednictvím Fler pošty a určitě to společně vymyslíme :-)

 

TIP NA ZÁVĚR

Nechte se inspirovat představami a příběhy našich zákazníků. Možná najdete společnou notu ;-)

 

 Ze života zákazníků

Jeden další krásný projekt byl pro paní Pavlu z Ostravy, která si nechala sladit lustr v jídelně se světly v kuchyni. Společně jsme se domluvily na velikosti i barevnosti. Paní Pavle moc děkuji za fotečky :-)

 

__________________________________________________________

Psal mi pan Roman, že by chtěl pro svou ženu k narozeninám nové stínítko do kuchyně na lustr a že jeho žena miluje žlutou. Vybral si styl a pak už jen stačilo vyladit do žluta. Před odesláním jsem pro vás lust vyfotila :)

 __________________________________________________________

A co takhle svatební dar? Můj kamarád si pro svou sestru vybral tato stínítka a ona si doma ze své staré lampy Ikea vytvořila jedinečný kousek.

__________________________________________________________

Stejnou představu jako paní Pavla o sladění kuchyně s jídelnou měla i paní Markéta, která ale zvolila prstýnkový dekor. I paní Markétě děkuji za fotečky :)

___________________________________________________________

Snad nejdojemnější zakázka byla od paní Evy, která si přála krajkový lustr z nabídky a že k němu vyšije závěsy ve stejném dekoru. 

____________________________________________________________

Nevšední požadavek přišel i z Kralup nad Vltavou. Prý něco nevšedního :-D 

____________________________________________________________

 

PRAKTICKÉ INFO K NÁKUPU:

 

DOPRAVA ZBOŽÍ

Objednávky posílám většinou Českou poštou - balík Do ruky. Vše je zabaleno s maximální péčí do bublinkové fólie a pevných kartonových krabic. Často se stává, že se k balíkům při přepravě nechovají tak jak mají a proto jsou zásilky pojištěné v plné výši. Prosím všechny zákazníky, aby si před doručovatelem zboží prohlédli a pokud je obal viditelně poškozený, roztržený nebo promáčknutý, zboží nepřebírejte a ihned na místě udělejte reklamaci. Pokud zjistíte poškození zboží dodatečně, doma, reklamujte jej na poště do 2 pracovních dnů.  Bude vám vyplaceno odškodné ;-)

Cena za poštovné je stanovena podle aktuálního ceníku služeb České pošty a k ceně je připočítána cena za balné.

--------------------------------------------------------------------------

ZPŮSOB PLATBY

Platba převodem na bankovní účet Air-bank

--------------------------------------------------------------------------

 DODACÍ A VÝROBNÍ DOBA

V nabídce Like naleznete zboží skladem ( to je to, které je již vyrobené a je možné jej po obdržení peněz zaslat do 3 pracovních dnů rovnou k Vám domů. Dále pak zboží na objednávku, které pro vás ráda vyrobím do 3 týdnů. Uvedená dodací lhůta znamená čas, který potřebuji na výrobu zboží a ten začíná běžet přijetím platby na účet. Pokud na zboží spěcháte budu se Vám snažit maximálně vyhovět :-)

Pro více informací mne neváhejte oslovit prostřednictvím vnitřní pošty Fler.cz, nebo nahlédněte do sekce obchodní podmínky .

 

-----------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

Jsem holka z masa a kostí :) S keramikou jsem se poprvé opravdu setkala teprve před pár lety a práce s hlínou byla tak působivá, že jsem jejímu kouzlu propadla. Vzpomínám, jak jsem zprvu točila pořád dokola šišaté hrnky a připadala si jako profík :-D Tehdy jsem snila o tom, jak ty hrnky budou parádně rovné. Postupně zase sním o tom, jak budu mít jednou krásnou výstavu.. a tak to jde pořád dál. Tenhle proces mě vlastně na tom celém baví ze všeho nejvíc, jak je pořád co objevovat :) Jednoho dne nastal zlom a to když jsem do hrnku vyryla díru a skrze ní prostoupilo na stůl sluneční světlo. Tehdy se zrodila myšlenka keramických světel. Začalo mě zajímat osvětlení, keramika a tvorba z hlíny vůbec. Tehdy jsem ještě tvořila doma na zemi, nebo vedle počítače v garsonce – byla to velká zkouška i pro mého partnera bubeníka. :-D Tou dobou jsem si založila profil na Fleru a asi o půl roku později vložila první výtvory. Když přišla první objednávka nemohla jsem tomu uvěřit, což samo o sobě byl tvůrčí sen. Nejvíce si užívám samotnou cestu, jak ty věci vznikají, jak přicházejí nové nápady a zkušenosti a já mám šanci to všechno vzít a ten jedinečný výsledek nabídnout dalším milým zákazníkům :)

 

 

Způsob dopravy
Zboží posílám Českou poštou balíkem Do ruky, nebo Balík Na poštu. Vše je zabaleno s maximální péčí do bublinkové fólie a pevných kartonových krabic. Přesto, že jsou výrobky pečlivě zabalené, občas se stane, že se k balíkům na poště nechovají jako ke křehkému zboží. Balíky jsou proto pojištěné v plné výši. Prosím všechny zákazníky, aby si před doručovatelem zboží prohlédli a pokud je obal viditelně poškozený, roztržený nebo promáčknutý, zboží nepřebírejte a ihned na místě udělejte reklamaci. Pokud zjistíte poškození zboží dodatečně, doma, reklamujte jej na poště do 2 pracovních dnů. Bude vám vyplaceno odškodné ;-) Cena za poštovné je stanovena podle aktuálního ceníku služeb České pošty a k ceně je připočítána cena za balné.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Zboží

Další zboží od Like

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--