Domů Profil prodejce Martina Jirčíková
  • aktivní prodejce od r. 2019
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Žamberk, ČR
  • 5 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (3) 100%
Nadšenci: 43
Aktivita: aktivní
Prodáno: 5
Registrace: 15.7.2019
Město: Žamberk
Stát: ČR

Martina Jirčíková

/ Prodávající
Novinky
955306
24.6.2021 Co zbylo z anděla? Schválně mrkněte:-)!

image                  

Od dětství jsem chtěla být malířkou. Můj sen byl ovšem ohrožen s nástupem do tehdejšího vzdělávacího systému. Jako levačka jsem měla být přeučena na praváka. Povedlo se to jen částečně. Levou maluju, kreslím a modeluju, pravou píšu, a obráceně to nejde.

Umění jsem vystudovala na vysoké škole, přes knižní ilustrace, menší grafiky i větší malby jsem se postupně propracovala k sochařině. Pracuju s drátem a mrazuvzdornou betonovou směsí. Většina soch je proto určena i do exteriéru.

Všechny "tyhle věci" jsou záznamem mého života, jsou o lidech, které potkávám, kterých si vážím, který mě štvou, o literatuře, která k mému životu nedílně patří, někdy jsou o zvláštní kráse lidskýho těla. A jsou taky o lásce, vášni i o nesmírné bolesti, která prostě k životu patří.

Přestože jsou mé věci spíše neveselé, budu moc ráda, pokud za mnou do mé virtuální galerie občas zavítáte a užijete si to!

Těším se na Vás!

Martina Jirčíková 

 

 

 

 

Zboží zasílám prostřednictvím České pošty do tří dnů po obdržení platby. Cena poštovného se řídí rozměry a cenou výrobku (doporučené psaní (54 Kč), doporučený balík (74,-Kč nebo 79,- Kč), cenný balík (200 Kč)). Zboží balím do bublinkové obálky, v případě většího množství do kartonové krabičky. Výrobky si samozřejmě můžete vyzvednout také osobně u nás:-).

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Martina Jirčíková

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--