Domů Profil prodejce CopankyEvanii
  • aktivní prodejce od r. 2020
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • *Brno*, ČR
  • 1723 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (118) 100%
Nadšenci: 218
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1723
Registrace: 10.4.2020
Město: *Brno*
Stát: ČR

CopankyEvanii

/ Prodávající
Novinky
1083984
28.11.2023 Od 9.12.23 do 9.1.24 budu mimo ČR, ale všechny objednávky na skladové věci budou díky mé drahé sestře vyřizovány jako obvykle :) Pokud chcete mít doma zboží do Vanoc, nezapomeňte objednat včas.

Vítejte v mém obchůdku!

Jmenuji se Viola, říkají mi Evanii a už od malička jsem milovala tvořit své sestře na hlavě nejrůznější copánkové kreace. Tato záliba postupem času přešla v celoživotní lásku a pletení copánků se stalo mou obživou. Mým koníčkem je ale také vytváření nejrůznějších vlasových doplňků určených nejen na normální vlasy, ale hlavně na copánky, dready a jiné afroúčesy. A právě ty vám zde chci nabídnout.

 Najdete u mě copánkové a dreadové gumičky na vlasy, peříčkové clip in sponky, látkové čelenky do vlasů, nebo barevné dredíky, neboli hairwrapy (atebasy) a v neposlední řadě i ručně vyráběné korálky na dready. Pokud mám na to zrovna náladu, tak občas zabrousím malinko i do výroby šperků. Z těch u mě najdete ponejvíc peříčkové náušnice a náhrdelníky z afrických korálek nebo z odstřižků látek:)

 

Miluji barvy, mytologii, historii, fantastické příběhy a přírodní materiály. Cestuji hodně po cizích zemích, ale nejraději myslí utíkám i do jiných, fantazijních, světů, ve kterých čerpám inspiraci. Ráda také recykluji. Pracuji například ráda s odstřižky šátků na nošení dětí, které jsou součástí mnou vyráběných hairwrapů a šátkových čelenek.

Něco o mně a mojí práci očima Fleru:

 https://www.fler.cz/magazin/muj-kreativni-svet-copankyevanii-3630

 

image

 

 

 

Způsob dopravy
Zboží zasílám do ČR a na Slovensko Zásilkovnou nejpozději do 3 dnů od obdržení platby (v případě, že je zboží skladem). Pro zásilky po EU (mimo Slovensko) využívám službu GLS. Můžete také zvolit osobní odběr kousek od centra Brna. Papírovou fakturu pošlu na vyžádání (šetřeme přírodu), elektronickou však vystavuji vždy :) Neuhrazené objednávky ruším po 5 dnech.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od CopankyEvanii

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--