Domů Profil prodejce Saffron Addict
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 15 minut.
  • Bušovice, ČR
  • 1079 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (358) 100%
Nadšenci: 944
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1079
Registrace: 17.6.2010
Město: Bušovice
Stát: ČR

Saffron Addict

/ Prodávající
Novinky
785358
6.2.2019 Nový tutoriál - Květy Džungle je právě k dispozici.

 

VÍTEJTE V MÉM VIRTUÁLNÍM OBCHŮDKU

V Kristových letech, mnozí dostávají konečně rozum... já ho ztratila...

Addict znamená "závislák" a v mém případě to znamená  patlání se v té úžasné hmotě, které se souhrnně říká polymerová.  nyní se hodně se věnuji mikromozaikám, a své autorské technice Fimo BATIKA, která se kupodivu dočkala uznání i v zahraničí. (a kterou vyučuji)

Původně jsem chtěla být malířkou, což mi díkybohu nevyšlo,  po maturitě jsem alespoň  studovala  soukromou školu uměleckého designu - obor sochařství, zahradní  plastika, čemuž se ale v civilním životě, jak už to bývá vůbec nevěnovala a udělala kariéru v oblasti lidských zdrojů.

Nyní, po mateřské dovolené, jsem se ale rozhodla nevrátit se nazpět na štědře placenou kancelářskou židli a našla odvahu věnovat se tvorbě, (a hlavně dětem a kamenům) na plný úvazek. No jsem blázen, já vím.

V mé tvorbě se "sochařina" přeci jen trochu odráží, protože dělám hodně věcí ve 3D, a navíc zbožňuji duté a plastické objekty.  Ze všeho nejradši však průkopničím a experimentuji. Má tvorba je proto píše divoká alchymie, než systematická a přesná práce. Snažím se vytvořit neobvyklý, jedinečný a estetický styl a budoucí nositelce tím zajistit nějaký ten punc originality.  Přesto se držím trochu při zemi, dbám na to, aby všechny moje věci byly nositelné a hlavně slušivé, a hezké zepředu i zezadu, opatřené signaturou. Ráda je také brousím a leštím do leskoblesku, aby byly příjemné i na omak Mrkající

Do jaké míry se mi to daří realizovat, posoudíte jen vy!

Všechny kamínky ve špercích jsou z mého druhého, kamínkového obchůdku Saffron

Způsob dopravy
Doporučeně, poštou, obvykle v bublinkové obálce. Nejpozději do tří dnů po připsání platby na účet. Ale většinou ještě ten den ;-) Všechno zboží je hezky a stylově zabaleno.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Zboží

Další zboží od Saffron Addict

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--