Domů Profil uživatele Veraja
  • Na Fleru od roku 2010, ČR
Hodnocení: nedostupné
Registrace: 18.8.2010
Stát: ČR
Důležitá informace: Moc se omlouvám všem zájemcům, ale do odvolání na objednávku nešiji. Děkuji za pochopení.

Veraja

/ Nakupující
Profil

Ahoj,

jsem moc ráda, že jste nakoukli do mého obchůdku. Jmenuji se Radka a jsem maminka tří malých holčiček.  Mým velkým koníčkem se na rodičovské dovolené stalo šití. Hlavně peněženek. Vybírám krásné designové látky. Mám ráda veselé a někdy i trochu dětinské motivy. Peněženky šiju v různých velikostech. Pokud se vám bude líbit nějaký design, ale budete chtít jinou velikost, napište a určitě se domluvíme. Peněženky zdobím dřevěným knoflíčkem, kovovým přívěskem na zip a kovovými růžky. Vystavené peněženky, které nejsou skladem, už mají svého majitele, proto je foto ilustrační. V případě zájmu bude peněženka ušita ze stejné látky, jen knoflíček a přívěsek se může lišit. Pokud si vyberete peněženku, která na fotu nemá knoflíček a růžky, klidně napište a není problém je tam bez příplatku přidat.

Také vám v případě zájmu k vybrané peněžence ušiju ze stejné látky kapsičku na zip např. na telefon apod.

Mám doma spoustu krásných látek, které čekají na zpracování. Pokud v nabídce nenajdete to, co byste potřebovali, napište a pomohu vám vybrat třeba jinou barvu nebo vzor.

Dalším mým zájmem je šití dětského oblečení. Moc ráda šiju ze softshellu. Je to úžasný materiál do nepohody. Pokud byste měli zájem o bundičku, kalhoty nebo soupravičku v dětské velikosti, napište a domluvíme se.

Pokud se vám bude u mě něco líbit a budete mít o to zájem, budu moc ráda.

Přeji příjemné prohlížení a vybírání.

 

Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--