Domů Profil prodejce PARROT
Ludmila Pleskačová
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 6 hodin.
  • Prostějov, ČR
  • 1531 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (507) 100%
Nadšenci: 1170
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1531
Registrace: 7.10.2010
Město: Prostějov
Stát: ČR
Důležitá informace: NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM, ZÁSILKOVNA dobírky nepřijímá! Odešlu jen přes zásilkovnu! Platba pouze předem je nejlevnější, viz ceník. Možno doručit i na adresu. Osob. odběr pouze v okolí Prostějova, pak bude poštovné zcela zrušeno. Uveďte prosím do poznámky.

PARROT

/ Prodávající

    

  Vítejte v PARROTu®. 

Vážení přátelé, NOVĚ zasílám zboží přes zásilkovnu, cena za poštovné a balné se snižuje na 85,- z původních 115,- Kč. Na Slovensko pak 105,- z původních 300,-Kč. S vašimi údaji bude zacházeno v souladu s GDPR. 

 

 

 

Zdravím všechny příznivce tvůrčího počínání a portálu Flér.cz.

      Jmenuji se Ludmila Pleskačová a říkají mi Luďka, mí obchodní partneři mi říkali paní Parrotová, Islanďané pak Mrs. PARROT a Vy jste mi tady na fléru začali říkat PARROTka.

       Celý  svůj profesní život jsem se věnovala sériové výrobě zančkové dětské konfekce PARROT® viz. sekce Historie firmy.

       Dnes jsem ale solitér a moje autorská tvorba výhradně HAND MADE kabelek, je pro mě tvůrčí realizací a zábavou. Všechny moje kabelenky jsou samostatné originály vyrobené s láskou a profesionálně, vyrábím a tvořím sama.

     Musím přiznat, že mě to zcela pohltilo, je to něco úplně jiného vyrábět jediný, (či jedinečný) kus, než plánovat a vymýšlet  složitou sériovou výrobu. 

       Většinou nemám předem představu, co bude " dnes " za tašku, rozhoduji se až na dílně, poté co se přebírám v mé hadrárně, a najednou, mě popadne tvůrčí zápal a jdu do toho.  Velmi si taky užívám svobodu, volnost a extravaganci, kterou si tady mohu při tvorbě dovolit.

Zakázky:

          Ve své nabídce mám kabelky typu messinger s použitím vinylového panelu ve formátu cca A4 / může být i menší/. Pro zájemce mohu ušít kabelky s použitím Vámi dodaného papírového motivu, fotografie či jiného oblíbeného obrázku.

          Popřípadě pokud by jste si vybrali něco /oblíbený obrázek/ na internetu, mohu to i vytisknout, pokud to bude v dostatečné kvalitě. 

Zde ukázka některých vinilových kabelek vyrobených na zakázku s domácími mazlíčky a miláčky.  Barva a velikost se potom určuje  dle dohody  a barev na dodaném motivu. 

kabelička PETs BAG no.5 zakázka  - PARROT®

                              **** domácí mazlíčci ****Zlaté staré časy - sada PARROT®  zadáno

   *** na zakáku *** EMERALD 1898 *** Gustav Klimt ***

ART NOUVEAU - SECESE * A. MUCHA * no.3. PARROT®

      ***  na zakázku *** Rêverie 1898 ***Alphons Mucha ***

ART NOUVEAU - SECESE * A. MUCHA * no.1. PARROT®

        *** na zakázku *** Expectation *** Gustav Klimt 1905 ***

G. Klimt * Očekávání * Expectation - PARROT®

           *** na zakázku *** Polibek - Kiss *** Gustav Klimt ***

Polibek - KISS - Secese no. 46 - PARROT®

                                    *******************

      Látky mám převážně skladem, taky recykluji nebo používám všemožné zbytky, popřípadě látky nakupuji kde se mi co líbí. 

      Své zboží prodávám v boutique SOHO s luxusním a extravagantním zbožím, nově mám reklamí výlohu na začátku Svatoplukové ulice v Prostějově. 

       Děkuji Vám, pokud jste dočetli až sem.

 Moje hodnocení, jenž Vám pomůže při rozhodování naleznete zde.

Vaše spokojenost s objednaným zbožím je tím nejdůležitějším momentem našeho společného počínání a Vám i mně dělá úplně tu největší radost a potěšení. Děkuji všem za objednávky i projevenou přízeň.

Nakupující prosím o hodnocení, abych věděla zda jste spokojeni, jestli se zboží líbí a jak proběhla přeprava, je to taková zpětná vazba..děkuji. Luďka - PARROT®

 

Vítejte v PARROTu® v mé milované "taškárně"

 

můj největší miláček a pomocník Ashio - Japonec SHIBA INU

 

Něco málo o firmě a o mně:

     Jmenuji se Ludmila Pleskačová a říkají mi Luďka, mí obchodní partneři mi říkali paní Parrotová, Islanďané pak Mrs. PARROT a Vy jste mi tady na fléru začali říkat PARROTka.

    Hadrářkou jsem od narození, vystudovala jsem SPŠOděvní v Prostějově a VUT FP v Brně. Po narození dcery 1986, jenž odmítala socialistickou kolektivní výchovu v jeslích a MŠ, jsem šila dětské rifle doma a prodávala je na totalitní, ostravské burze Černá louka - tak vlastně vznikala firma a od října 1989, tedy měsíc před revolucí, jsem začínala oficiálně se sériovou výrobou značkové dětské konfekce PARROT®.

     Je možné, že mnozí výrobky PARROT® již znáte, jelikož jsem je prodávala na českém trhu více jak 20 let s produkcí 5000 ks měsíčně. Šili jsme převážně pro český a slovenský trh, ale taky 10 let pro NTC Company Iceland, kam jsme vyráběli i pánskou a dámskou módu, nebo taky některé modely pro českou prestižní návrhářku Kláru Nademlýnskou.

    Od roku 1990 mám obchodní začku PARROT®zaregitrovanou u Patentního úřadu pro Patenty a Vynálezy v Praze. V roce 2002/8 jsme jako firma PARROT® obdrželi od Akademie módy 1.cenu za nejlepší kolekci na 20.Mezinárodním veletrhu KABO-STYL v Brně.

    V roce 2005/1  byly v EU uvolněny dovozové kvóty na veškerý textil z Číny, poté v roce 2008/9  mi zbankrotoval Island a rok nato jsem po 20-ti letech ukončila sériovou výrobu. Potud stručně k minulosti.

Zajímavost: 

Jak prozaicky vznikl název a LOGO firmy PARROT.

V době, kdy jsem zakládala firmu PARROT v roce 1989, byl výběr názvu a loga těžkým oříškem. Doba po revoluci a zaměření firmy na dětskou konfekci, spolu vyžadovaly barevnost, motiv přitažlivý pro děti a anglický znělý název kde nechybí "R". 

Nebylo jednoduché vybrat název, nulové zkušenosti s volným trhem i obchodem. Návrhů bylo několik, ale každý měl nějakou chybičku, buďto špatně znělý, příliš dlouhý, nebo nic neříkající a nevyjadřující blábol.

Učila jsem se v té době anglicky a při čtení doporučených textů jsem narazila na vtip. Název firmy PARROT vznikl tedy podle suchého anglického vtipu.

.... Kdy Jack - námořník plující po celém světě, posílá své milé z každého portu /přístavu/ nějaký dárek. Z Austrálie jí tedy poslal papouška /PARROT/ s dovětkem, že papoušek mluví pěti jazyky. Jeho milá mu odepsala, že velmi děkuje za tento dar, ......chutnal jako kuře.

Název firmy PARROT /papoušek/ měl tedy takový prozaický zrod :)

Způsob dopravy
NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM, ZÁSILKOVNA dobírky nepřijímá! Odešlu jen přes zásilkovnu! Platba pouze předem je nejlevnější, viz ceník. Možno doručit i na adresu. Osob. odběr pouze v okolí Prostějova, pak bude poštovné zcela zrušeno. Uveďte prosím do poznámky.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od PARROT

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--