Domů Profil prodejce emberiza
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 6 hodin.
  • Mělník, ČR
  • 9517 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1153) 100%
Nadšenci: 559
Aktivita: aktivní
Prodáno: 9517
Registrace: 10.11.2010
Město: Mělník
Stát: ČR

emberiza

/ Prodávající
Novinky
787236
14.2.2019 Pro dopravu můžete nyní volit mezi Českou poštou, nebo Zásilkovnou. Nově založen účet u Fio banky.

Jmenuji se Dagmar (Dáša) a ......... velice ráda modeluji a poškozené výtvarně dovymýšlím, předělávám a opravuji.  Ostatní musí sami posoudit, co je na tom výtvarného. Také mám ráda hezké věci, které vyrobili ti, co tady byli před námi. Miluju zajímavé materiály.

Vystudovala jsem SUPŠ ,(střední uměleckoprůmyslová škola- obor hračky a dárkové předměty ), ovšem maturovala jsem již v roce 1966. Ještě pořád vím, co je to lupenková pilka, vlastním malou vrtačku a letlampičku značky PROXXON. Ovládám soustružení dřeva a modelování je mou vášní.  Moje tvoření je tak trochu přelétavé. Něco vidím, něco mě napadne a když je to neodbytné tak to i vytvořím. Také jsem začala brousit kamínky. Mám ráda stříbro, tak jsem si udělala kurz výroby stříbrných šperků a také jsem dost dlouhý čas dovážela stříbrné šperky z Thajska a provozovala velkoobchod.

Kdysi jsem pracovala jako návrhářka dárkových předmětů v celkem známém pražském výrobním družstvu  ZÁDRUHA. získala jsem i nějaká ocenění, ale už je to moc dlouho a do hlavy si to moc neberu.

Někdy jsou to praštěnosti, jindy kráááása. Od Puncovního úřadu mám nyní na stříbro nejen dovozovou značku, ale i značku výrobní. No posuďte raději sami. Budu ráda za jakékoli ohlasy, názory i poradenství.

Jestli budete mít zájem, můžete se podívat na profil mé dcery : Alter-ego   a nově na profil mého vlastního manžela : Honza-js   Vyberete-li si u mne a současně u manžela, může být jen jedno poštovné.  O dceři to neplatí, bydlí dost jinde.

Poštovné bude upraveno podle celkového odběru. Děkuji za pochopení.

Jestliže u mne něco koupíte, napište prosím zprávičku, že zboží přišlo v pořádku a také budu ráda napíšete-li  mi nějaké hodnocení. Děkuji.

 

image

Způsob dopravy
Drobnější zboží je dobré posílat Českou poštou, jako doporučený dopis v bublinkové obálce. Větší objemy nově posílám přes ZÁSILKOVNU, což přináší mnohé výhody zvláště při posílání na Slovensko.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od emberiza

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--