Domů Prodané zboží prodejce Bon Savon *Admirál* - Tuhý Pánský Šampon

Ručně vyráběný tuhý pánský šampon ADMIRÁL pro všechny typy vlasů.

Exkluzivní šampon přirozeně harmonizuje vlasovou pokožku. Vyživuje, revitalizuje a zanechává dlouhodobý pocit svěžesti i po umytí. 

Proč Admirál? Protože tento pánský šampon si zaslouží místo na můstku! :))) 

Tuhý šampon je inovační, vysoce koncentrovaný výrobek. Je velmi ekonomický. Nerozlije se Vám při přepravě, a zabírá opravdu málo místa, je velice pohodlný při cestě do fitka. 

Pánský osvěžující tuhý šampon ruční výroby. Pro normální a nachylné k mastnotě vlasy. 

Je vyroben z jemných povrchově aktivních látek rostlinného původu, neobsahuje SLS, SLES ani konzervanty.

Více o tuhém šamponu můžete přečíst v mém blogu: https://www.fler.cz/blog/nova-rada-samponu-tuhe-sampony-33314

Svěží a intenzivní šampon díky účinku kristálů mentolu probouzí energii a má ochlazující efekt. Mentol je přírodní antiseptikum, který chrání pokožku hlavy před podrážděním, pomáhá zachovávat déle čisté, snížuje aktivitu mazových žlaz, má prptizánětlivé účinky a napomáhá vyplavování toxinů.

Šampon je vyroben na rozmarýnovém hydrolátu v BIO kvalitě, který zabraňuje vzniku lupů, normalizuje mazotok, zlepšuje krevní oběh, díky němu jsou vlasy jemné, lesklé a hebké. Zabraňuje vypadávání vlasů a stimuluje jejich růst. 

Speciálně vybraný olej pro péči o vlasy - olej ze semen brokolice LZS v BIO kvalitě. Je to unikátní olej pro vlasy, který má vlastnosti kondicionéru, a proto se široce používá v kosmetice jako přírodní náhrada silikonu. 

Navíc pánský osvěžující šampon obsahuje ty nejlepší a nejužitečnější ingredience pro růst, posílení a osvěžení vlasů: absorbující zelený marocký jíl Ghassoul, mořskou sůl, australský modrý jíl s vysokým obsahem křemíku, který stimuluje růst vlasů a osvěžující kombinaci přírodních EO rozmarýnu, máty a eukalyptu, které oživují a uvolňují smysly. 

Šampon nedráždí pokožku hlavy, jemně a efektivně čistí vlasy, reguluje produkci mazu, odstraňuje lupy, posiluje vlasové folikuly a stimuluje růst vlasů, tonizuje a osvežuje.

Skvělé se pění, dobře promývá vlasy a lehce se vyplachuje.
Vlasy si na něj nemusí zvykat.
Ekologický a biologicky rozložitelný.

Ingredience:

Sodium Coco Sulfate, Sodium Cocoyl Isethionate, Rosmarinus Officinalis Leaf Water, Brassica Oleracea Italica Seed Oil, Moroccan Lava Clay, Sodium Chloride, Menthol, Bentonite Blue Clay, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Mentha Piperia Leaf Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Lactic Acid

Použití: navlhčeme vlasy a mírně namydlíme od kořínků ke koncům, vmasírujeme pěnu do vlasů a vlasové pokožky, necháme 2-3 minuty působit, abychom umožnily dostatečné vstřebávání přírodním ingrediencím, a potom opláchneme. Pokud je to nutné, postup opakujte.

Hmotnost: 95g.

Cena za 1ks.

Cena poštovného bude upřesněna dle množství a objemu objednaného zboží.

prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 14.12.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Bon Savon
Katalogové č.: 6129701
Vloženo: 12.3.2015
Menu
--