Domů Prodané zboží prodejce psychee Alfons Mucha - Revérie (barevná)

Náušnice z kouzelné kolekce s graficky upravenými obrazy od A.Muchy. Tento obraz se jmenuje Revérie (1897). Jemné a smyslné motivy mají za úkol podtrhnout Vaši ženskost.

Náušnice tvoří grafický motiv nalepený na lůžku z tvrdého plastu, takže jsou náušnice velmi lehké. Motiv je zalitý vysoce lesklou křišťálovou pryskyřicí, která vytváří krásně lesklý, jakoby skleněný povrch.

Lůžko náušnic má rozměry 3,2cm (pokud chcete menší, 2,5cm, musíte to napsat k objednávce).

Háčky jsou stříbrné a typ afroháčky (na fotce) - k nim automaticky dávám silikonové zarážky proti ztrátě. Pokud chcete háčky černé, nebo zavírací (s pojistkou), musíte to napsat do poznámky v objednávce.

Máte-li alergii, mohu dodat náušnice s háčky z chirurgické oceli (pokud o ně budete mít zájem, musíte je objednat zvlášť ke zboží - mám je ve své nabídce. Cena za jeden pár je 22,-).

Další šperky z křišťálové pryskyřice najdete zde.

Mohu Vám vyrobit i přívěsek na krk - na stříbrném lanku nebo na obruči, záleží jen na vás (za 99,-), v případě zájmu pište prosím do pošty.

Pokud byste měli zájem o náušnice s nějakým konkrétním obrázkem (jiným), zkuste mě kontaktovat poštou, domluvíme se ,).

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 2.8.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: psychee
Katalogové č.: 2164816
Vloženo: 11.11.2011
Menu
--