Domů Prodané zboží prodejce Valkyrie ? Arabian nights - sluneční kámen + bronzit

Elegantní zlato-bronzový náramek je vyrobený z 8mm korálků bronzitu a hladkého slunečního kamene. Doplněné příveškem se symbolem Hamsa ruky a vloženým zlatým pyritem - její funkce jako amuletu je ochranitelská. Má ochraňovat rodinný krb, nositelce přináší štěstí, spokojenost a zdraví a také chrání proti uhranutí.Vhodný na každodenní nošení nebo při meditace, léčení čaker, reiki nebo cvičení jógy. Délka je 17cm, navlečeno na dvojité pružence.

Sluneční kámen je pozitivní, Sluncem nabitý kámen, který nám pomáhá bojovat proti depresím. Dodává nám odhodlanost, vitalitu a sebevědomí. Je výborným kamenem k čištění čaker a harmonizaci energie. Celkově nás dokáže povzbudit do života a motivovat k našemu rozvoji.

Bronzit je kamenem ochrany, chránní nás před negativními energiemi a vrací je ke svému původu. Ujasňuje nám naše myšlenky a pomáhá řešit problémy a vyjasnit nevyřešené emoce z minulosti.

Pro více informací o léčivých kamenech, jak je používat a jak se o ně starat, mrkněte na můj článek v blogu Drahé Kameny pro Zdraví. 

 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Minerály a ostatní:
drahé kameny
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 12.4.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Valkyrie
Katalogové č.: 7132798
Vloženo: 14.2.2016
Menu
--