Domů Prodané zboží prodejce Magdaléna Brabencová Autorský náramek pro znamení zvěrokruhu |KOZOROH|

Autorský náramek je vyrobený z vlastnoručně navrženého přívěsku z nerez oceli pro znamení zvěrokruhu "KOZOROH"

Kozoroh

21. 12 – 20. 1.

Poslední zemní znamení pod vládou planety Saturn volí tmavší odstíny barev, ve kterých se cítí bezpečně. Jde o odstíny hnědé, černo-hnědé a tmavší modré. Lidé zrození v Kozorohu nepohrdnou ani smaragdově zelenou či stříbřitě šedou. Preferují šarlatovou a tmavě fialovou barvu. Milují kombinace, mají totiž pocit, že nepůsobí konzervativně. Stačí zajímavý doplněk (modrý či oranžový šátek, případně šála).

Charakteristika znamení zvěrokruhu - Kozoroh
Prastarý název Kozoroha je "Makara", což znamená pětiúhelník, který je symbolem pro člověka jako takového. Protože se zde uplatňuje nadvláda respektovaného a zároveň obávaného Saturna, bývá vnitřně silný, přemýšlivý až zádumčivý a zdrženlivý. Pokud však nemá zvládnuty city, po kterých touží, může někdy působit poněkud chaoticky. Člověk narozený ve znamení Kozoroha pozná velmi brzy, že život není lehký a že jedině vytrvalá a tvrdá práce mu může ulehčit denní starosti. Je mu tedy jasné, že "nemůže sedět jen tak naprázdno". V podvědomí má uloženo, že se vlastně musí osvobodit od závislosti na hmotě, paradoxně právě hmotnou prací. Pokud se mu to nepodaří, nestane se vládcem nad hmotou, ale ve hmotě. To znamená, že nebude moudrým, nýbrž nositelem hodnosti a nebude pak moci ukázat vnitřní moc, jen zevní. Lidé zrození v tomto znamení se často sami od sebe zabývají věcmi druhých, rádi pomohou osobní znalostí a zkušeností, umějí dobře poradit. Vměšování do vlastních záležitostí ale nesnášejí. Kozoroh je opatrný a v záležitostech postupuje systematicky, postupně se snaží dosáhnout sociálních jistot a zabezpečení. Převládne-li nižší energie Saturna, může být přehnaně ctižádostivý a hnát za kariérou ze strachu, že jednou by mohl být bez práce a prostředků. Kozoroh je také nazýván znamením otcovským. Vůči "mladším" je Kozoroh velmi taktní a má s nimi mnoho trpělivosti.

Láska a partnerství
Kozoroh touží po citu a lásce, ale navenek bývá zdrženlivý a ostýchavý. Ve vztahu se ale postupně snaží být dominantní. Jeho umírněnost se projeví v milostné oblasti, není zrovna vášnivý milenec, ale pokud má ascendent v některém z ohnivých znamení, budete nejednou překvapeni. Pro dlouhodobý vztah si partnera také dlouho vybírá a testuje. Ideální když si je vybere ze znamení Býka, Štíra nebo Panny.

Kameny: fluorit, karneol, diamant, křišťál, malachit
Barvy: černá, zelená
Živel: země
Vládnoucí planeta: Saturn

Přívěsky jsou originály a jsou z nerez oceli, tudíž jsou odolné vůči korozi.

Náramek je složený z přívěsku a syntetické šňůrky a je opatřen posuvnými uzlíky, díky kterým padne na jakoukoli velikost ruky

Na výběr máte několik barev šňůrky (napište prosím číslo do poznámky k objednávce, jakou barvu budete chtít):

1 černá

2 bílá

3 tmavě modrá

4 světle růžová

5 červená

6 malinovo - červená

7 hnědá

8 neonová sv. zelená

9 korálová

10 šedá

Rozměry přívěsku jsou: 2,5cm x 0,7cm

Průměr šňůrky je: 0,5mm

Další náramky se znamením zvěrokruhu zde

náramek je hypoalergenní

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 6.10.2021
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Magdaléna Brabencová
Katalogové č.: 9866100
Vloženo: 11.9.2018
Menu
--