Domů Prodané zboží prodejce Magdaléna Brabencová Autorský náramek pro znamení zvěrokruhu |PANNA|

Autorský náramek je vyrobený z vlastnoručně navrženého přívěsku z nerez oceli pro znamení zvěrokruhu "PANNA"

Panna

21.8. – 20. 9.

Tito jedinci bývají spojováni se zemitými barvami přírody. Patří sem zlaté odstíny a hnědá ve všech odstínech. V barevném spektru si Panny rády vybírají zelenou, odstíny však nesmějí být příliš světlé ani tmavé. Postrádají-li zrozenci vitalitu, mohou jim dodat energii oranžová a zlatavo-žluté odstíny. Pokud pociťují přebytek životní síly, měli by volit temnější odstíny modré.

Charakteristika znamení zvěrokruhu - Panna
Záporná energie vodního živlu (nechápej ve smyslu negativní) působí na Pannu spíše analyticky a konstruktivně než tvořivě. Kde je něco zanedbaného nebo zničeného, tam přichází Panna, aby vše systematicky opět zařídila a vystavěla, protože touží po pořádku, čistotě a dokonalosti. Ti, kteří Pannu pověří vykonáváním rozličných činností, mohou počítat s tím, že dané rozkazy budou správně vyplněny a svěřený majetek bude dobře opatřen. Jelikož Merkur, ač záporný, toto znamení ovládá, jsou Panny většinou obdařeny dobrým rozumem a smyslem pro umění, ale ne vždy je jim dáno to projevit veřejně. Své umění a vědění považují pouze za prostředek k tomu, aby jím sloužili ostatním. Na druhou stranu však tajně sní a doufají, že jednou budou ve "světlech ramp", oslnivé, krásné, přitažlivé a okouzlující. Pokud se jim podaří překonat neustálé vlastní pochyby a vnitřní pocit méněcennosti, naplní je pocit štěstí a opravdové spokojenosti.

Láska a partnerství
Protože Panna touží po dokonalosti, hledá upřímný, hluboký až ryzí vztah. Partnera hledá obezřetně a při výběru bývá velmi náročná. Přitahují ji zajímavé osobnosti, doslova rarity. Stává se, že se vášnivě zamiluje, ale když se později utvrdí v tom, že vztah není dle jejích představ, ukončí jej, přestože jí to může vyrvat srdce z hrudi. Nejsou-li totiž Panny vyrovnané a nad věcí, chtějí jen to nejlepší. Říká se, že partner přesně podle jejich představ se snad ani nenarodil. Snad proto také mnoho Panen zůstává osamělých. Vše a každý, o koho má zájem, může být vždy ještě lepší. Vztah začíná láskou a končí kritikou. Čím blíže k někomu má, tím více jej kritikou od sebe odstrkuje, až se jí nakonec podaří mezi ní a partnera postavit zeď, i když to tak vlastně vůbec nechtěla, ale dohnal ji k tomu vnitřní pocit nespokojenosti. Avšak Panny, které mají své emoce zpracovány, bývají milými, věrnými a spolehlivými partnery. Harmonické partnerství může Panna vytvořit s Rakem, Štírem, Býkem nebo Kozorohem. Vztahům se Střelci a Blíženci by se Panny měly raději vyhnout, jsou s nimi totiž v protikladu. Dvě Panny se k sobě také moc nehodí, většinou každý z nich táhne za jiný konec provazu.

Kameny: jantar, achát, jaspis
Barvy: šedá, modrá
Živel: země
Vládnoucí planeta: Merkur

Přívěsky jsou originály a jsou z nerez oceli, tudíž jsou odolné vůči korozi.

Náramek je složený z přívěsku a syntetické šňůrky a je opatřen posuvnými uzlíky, díky kterým padne na jakoukoli velikost ruky

Na výběr máte několik barev šňůrky (napište prosím číslo do poznámky k objednávce, jakou barvu budete chtít):

1 černá

2 bílá

3 tmavě modrá

4 světle růžová

5 červená

6 malinovo - červená

7 hnědá

8 neonová sv. zelená

9 korálová

10 šedá

Rozměry přívěsku jsou: 2,4cm x 0,7cm

Průměr šňůrky je: 0,5mm

Další náramky se znamením zvěrokruhu zde

náramek je hypoalergenní

Barvy:
Styl:
elegantní
,
pro volný čas
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Materiál:
nerezová ocel
,
textil
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 1.8.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Magdaléna Brabencová
Katalogové č.: 9892367
Vloženo: 21.9.2018
Menu
--