Domů Prodané zboží prodejce Bon Savon *Ayurvedic Herb* Tuhý Ayurvédský Šampon

Ručně vyráběný tuhý šampon AURVEDIC HERB pro všechny typy vlasů.
Efektivně čistí vlasy a vlasovou pokožku, normalizuje činnost mazových žláz. Obnovuje pevnost, objem a vitalitu vlasů

Představuji Vám novou řádu tuhých šamponů (nepleťte to se šamponovým mýdlem.)

Tuhý šampon je spojením starobylých tradic a inovačních technologií v oblasti péče o vlasy. Je vyroben z jemných povrchově aktivních látek rostlinného původu, neobsahuje SLS, SLES ani konzervanty.

Více o tuhém šamponu můžete přečíst v mém blogu: https://www.fler.cz/blog/nova-rada-samponu-tuhe-sampony-33314 Tuhý šampon je inovačním, ekologicky čistým, vysoce koncentrovaným výrobkem. Je velmi ekonomický. Nerozlije se Vám při přepravě a zabírá opravdu málo místa.

Šampon nedráždí pokožku hlavy, jemně a efektivně čistí vlasy, reguluje produkci mazu, odstraňuje lupy, posiluje vlasové folikuly a stimuluje růst vlasů.

Skvělé se pění, dobře promývá vlasy a lehce se vyplachuje.
Vlasy si na něj nemusí zvykat.
Ekologický a biologicky rozložitelný.

Ingredience:

Sodium Coco Sulfate, Sodium Cocoyl Isethionate, Rosmarinus Officinalis Leaf Water, Melia Azadirachta Seed Oil Macerate of 5 Ayurvedic Herbs: Triphala, Brahmi, Shikakai, Tulsi, Amla; Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Mustard Powder, Ginsenosides (80%), Nelumbo Nucifera Extract Powder, Black Australian Clay, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Panthenol, Lactic Acid

Použití: navlhčeme vlasy a mírně namydlíme od kořínků ke konečkům, vmasírujeme pěnu do vlasů a vlasové pokožky, necháme 2-3 minuty působit, abychom umožnily dostatečné vstřebávání přírodním ingrediencím, a potom opláchneme. Pokud je to nutné, postup opakujte.

Hmotnost: 80g.

Cena za 1ks.

Cena poštovného bude upřesněna dle množství a objemu objednaného zboží.

prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 20.11.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Bon Savon
Katalogové č.: 6132007
Vloženo: 13.3.2015
Menu
--